Hét és fél év

A drága kis Hudl tabletem, életem első tablet-je, ami hét és fél évig igazán megszolgálta a magáét, sajnos már nem képes (együtt)működésre. '15-ben kaptam a szülinapomra a Mucikáktól:

https://bernoblogja.blogspot.com/2015/09/ma-reggeli-koszontes.html 

Nagyon kis egyszerű lélek volt, senki sem gondolta, hogy eddig kihúzza majd. Viszont annak idején tényleg a saját anyanyelvemet mentette meg, akkor tudtam elkezdeni E-könyveket olvasni, akkor ott kint nagyon hiányzott, hogy a saját nyelvemen tudjak könyveket olvasni. Nagyon jól tudtam rajta You Tube-ozni, sorozatokat nézni, stb

Az utóbbi  jó pár hétben már sokat küszködött, gyorsan lemerült, nem tudott elindulni, pár napja pedig már bekapcsolni sem lehetett. Nagyon sajnálom, kezes volt nagyon, nagyon szerettem.

Nagyon sok esetben tabletet használok, vagy a tablet is elég, meg amikor többet-messzebb utazom. Nagyon hiányzott az utóbbi napokban, be kellett látnom, hogy sajnos nekem egyre szükségem van. Így aztán ahelyett, hogy minimum számlacsomagra váltottam volna, sajnos lepaktáltam újabb két évre a telefonos társaságnál, cserébe mindenféle szuper kedvezménnyel havi egy latte áráért 2 év alatt az enyém lesz. A megemelkedett telefonköltséget majd máshonnan kell összespórolni. Nem biztos, hogy a legjobb ár és legjobb konstrukció (nyilván), viszont beruházni nincs pénzem, sem egyben sok pénzt kifizetni és sajnos erre meg szükségem van/lesz. Mielőtt rábólintottam, (kivételesen) sokat olvasgattam a kínálatban szereplő (és elérhető) készülékek után, az elmúlt héten legalább háromszor beszéltem le magam a vásárlásról, nagyon sokat vívódtam (ezen is), végül mégis igent mondtam. Sok a kiadás, szinte napról-napra új árakkal szembesül az ember, tavasszal még készülök is valamire, meg általában idénre sok tervem van, már megvett színházjegyektől kell megváljak (igaz, hogy március-áprilisra sok is van) és nem nagyon vállalok már más programokat, tehát igazán sok minden szólt a nem mellett...

Íme az új társ, remélem, hogy jól kijövünk majd és sokáig együtt leszünk. Kapott csinos utazós tokot és tapogató (írós) tollat is. Ilyenem még sosem volt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. :)


... és pont ma érkezett meg (a két rendelés egymástól függetlenül, mégis együtt), tízmilliószoros napon, amikor a dátumban kettő szerencseszámom is szerepel. :)