Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 13, 2016

Találós kérdés

Kép
Van még 12 perc a kezdésig vajon hányan vannak még odakint? :)

Adele

Kép

Várakozom

Kép
Annyit kell várni félő,hogy itt alszom el. A legutolsó sorban ülök. Hihetetlen. :)

Adele - When We Were Young

Kép
Ma ne keressetek, majd holnap jövök! :)

Szerelem a csillagok alatt

A Hawaii-i nyomozásba beiktattam egy kis romantikát, nagyon édes film: Szerelem a csillagok alatt https://www.youtube.com/watch?v=ogsRKV23T8w A végzős hallgató Becca barátságot köt Emilyvel, a csendes lánnyal, aki a közelmúltban veszítette el az édesanyját. Emily édesapjának, Nate-nek a támogatásával Becca mindent megtesz annak érdekében, hogy átsegítse Emilyt a nehéz időszakon, miközben a lány megtanítja őt a felelősségvállalásra. Amikor Becca és Nate között románc alakul ki, meg kell tanulniuk, hogy a viszonyukat hogyan egyensúlyozzák ki az Emilyvel való kapcsolatuk mellett, miközben Beccának a tanulmányait is be kell fejeznie.
Kép

Én

Kép
Mindig érdekes, amikor valaki rólunk készít képet - lehet fénykép vagy egy rajz, mert az egyben azt is mutatja, hogy az ő szemével milyenek vagyunk, ő hogy lát - vagy negatívan azt is mondhatnám, mire képes ábrázolás terén. :) Az utóbbi kb két hétben Matthew kétszer is lerajzolt, egyik bizonyos értelemben borzalmasabb mint a másik, közben meg nagyot vihogtam mindkét esetben. :) Az első egy iskolai project kapcsán készült, posztert kellett csináljon, hogy milyen veszélyek is vannak a házban, mire kell figyelni. Majdnem nem is lett project, mert én azt hittem, hogy rég kész van (szülői adag volt), végül utolsó reggel kisült, hogy nincs kész és határidő van. Bravo... Ez az izgulósabb gyerekkel esett meg, tehát nem volt mentség, nem lehetett tolni rajta, így hát reggel fél 8-kor nekiálltunk posztert csinálni. Aha, most lesz hat... Azt sem tudtam hol vagyok, de muszáj volt. Szerencsére volt ötlete és mivel épp úgy tűnt, a hőse vagyok, azt mondta, lerajzol engem. Dagadt a májam, amíg me
Kép
... hiányzik a biciklim... ;)

Hangulat

Kép

Celine Dion ft Johnny Halliday - l'envie

Kép
Bár leginkább az Adele dalokkal kéne foglalkozzak, valahogy nekem most mégis ez esik a legjobban ma este. Adele pedig holnap meglephet... :)
Szabó Lőrinc: Biztató a tavaszban Töröld könnyed, gyűrd le fájdalmadat, te nem azért vagy, hogy odaragadj ügyhöz, múlthoz, amely nem a tiéd, és dac poshasszon és keserűség. Kaptál ütleget, kaptál eleget (légy keresztyén s mondd: érdemelteket, s könnyülsz tőle!)... Most ne vélt igazad emlegesd, s ne a hibát, a zavart (az benned is volt!): nézd a rétet, a nagy fényt, a Feltámadást!... Tavasza jött újra a földednek: nézd, a nép dolgozik, szépül város és vidék: nem árt, hogy eltűnt sok gőg, régi copf, s jobb lesz a jó, ha te is akarod, ha igazán:... másét és magadét, úgy gyógyítod ama ezer sebét, ha az csordítja megnyugvó szíved, ami sosem elég, a Szeretet!

Vas megyei gyerek vagyok...

Kép