Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 22, 2018
Kép
... vagy csak nekimész valakinek :)

Rocksuli

Kép
Szinteszülinapi premier a Madáchban, a szereposztás sem aggasztó. 😃

Ezt akarom

Kép
Kép
Tegnap megtaláltam a megoldást a villamos kiiktatására hazafelé... 珞 Mindezt bkv- bérlettel... 

Tegnap

Kép
Azt hiszem, hogy tegnap volt az első igazán nagyon-nagyon nemszeretem munkanap... ( egy hónap& 2 nappal a próbaidő vége előtt) na, azóta sikerült überelni, de most nem erről akartam írni, hanem hogy próbáltam nem megadni magamnak a darálónak, úgyhogy meghívtam magam egy fagyira és leültem Attila mellé... (A turisták nem örültek túlzottan.)

Hová tűnik az ihlet? ♥️

https://youtu.be/KpgOzVVcAZI

következtetés

Kép
A mai nap végkövetkeztetése, hogy én ugyan biztosan nem szeretnék sem hercegné sem hercegnő lenni, nem, még báróné sem. :)) Nem magyarázom, szerintem mindenki tudja, miért is mondom.

Dorian

Pf, nem tudom, hogy működik-e így a link, remélem, mert máshonnan nem tudom linkelni - egyelőre, és muszáj hallanotok. Tegnap délután volt egy Musical plusz nevű valami, ott volt egy kis Dorian Gray-blokk Csengusszal (Csengeri Attila) és Dinivel (Kocsis Dénes), úh, de nagyon kész vagyok tőle, csodálatos. A festő imájától különösen odáig vagyok, nagyon szerettem élőben is, ez az egyik legjobb dal az egészben, és hát na, ezzel a hanggal nanáhogy az... :) https://www.facebook.com/KocsisDenesHivatalosOldal/videos/1889672061096768/

Iván, a macska

Hát na, bevallom, tegnap este beléptem a K. Iván-hívők táborába. Na jó, annyira azért nem, de na, ez tetszett:  https://tv2.hu/a_nagy_duett/260264_kollanyi-zsuzsi-es-kamaras-ivan-elvisz-tren.html Az igazság az, hogy nem szeretek valakit csak azért kedvelni, mert minden csapból ő folyik, vagy mert azt mondják, hogy 'most' valaki éppenséggel ügyeletes szép/csúnya/stb sztár... És amikor színházazni kezdtem, ő épp akkor (is) nagyon ügyeletes volt. Szóval, csakazért sem érdekelt, hogy épp mit csinál, meg épp hozzá volt csatlakoztatva Kapócs Zs is, meg a Vígszínház is, szóval nem érdekelt. A történet másik fele a Macskák. A musical-szerelem korai szakaszában láttam még a Madách-ban, ki tudja már hány éve, és a macskákat akkor sem szerettem, de ugye mindent meg kellett nézni, és az történt, hogy én a zenéjét a darabnak nagyon szeretem. Sokat is hallgattam egy időben és szerintem némi segítséggel, tudnám mindnek a szövegét. Macskák ide, macskák oda. Tegnap este tök sok dolgom vo

Kőris

Megfejtés érkezett a 'ki vagy te'-re lelkes és okos blogolvasónktól. :) https://bernoblogja.blogspot.hu/2018/04/ki-vagy-te.html Ő bizony a virágos kőris (bugavirágzata) https://bernoblogja.blogspot.hu/2018/04/ki-vagy-te.html

Pont így történt.

Kép

Tegnapra

Kép
Szombaton tartottuk 😘 sok-sok virágot ültettünk.

Tea napra- 0421

Kép

Még mindig?

Kép
Az utóbbi időben nagyon is állandó társam ez a kis gurulós, amire ezt a valamit a cornwall-i utam előtt tettem rá. Azóta ez mindig arra a pár napos (esős-napos) csodára emlékeztet és ez segít abban, hogy amikor a vonatra-vonatról kocsiból ki-be, bkv-ra föl-le kínlódás közben legszívesebben belerúgnék az egészbe, észben tartsam, hogy ezek a mo-i A-ból B-be jutások nem utazások, csak közlekedések. És remélem, nagyon remélem, hogy még mindig love-ozom a travel-ozást.... :)

Repce

Kép
Bár tudnám, hogy lehet ilyen semmi nevet -  mint repce - adni ilyen szépségnek és hasznosságnak, ami mosolygósra festi a vidéket.
Kép
Amikor bekapcsolom vasárnap reggel a tévét a vasalás mellé és szívemnek-lelkemnek kedves helyet és nővéreket látok, akkor azonnal visszamennék. (Érd, Regina Mundi)

Felkelő nap

Kép
A MÁV azt az élményt is megadja, hogy hajnalban buszos utazásra visz, közben a nap is rámköszönt. :)
Kép
Ez egy névnapi ajándéknak készült, egyben az általános (egész évben akármikor akárkinek) kollekció első darabja.
Kép
Az ablakhoz nyomul az orgona, az ablaküvegen át rám nevet, amit nem tudok megunni soha, ... a kékszemű tavaszi üzenet. Gyerek leszek egy percre újra én, örökzöld időmből kipislogok, a létezés halhatatlan ívén a teremtésig visszacsusszanok. Boldog részecske, együtt lüktetek, s kinyílok mohón, mint tavaszi ág, ledobjuk, unt kabátot, a telet, s szívemmel ver a születő világ. Mert jó élni, e gyermeki hittel így fordulok én is a fény felé, s tudom, hogy majd a többi szelíddel lelkem földi jutalmát meglelé! Csukás István: Tavaszi vers Az orgona bögötei :)
Az emberré válás szabályai 1. Kapsz egy testet - Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára ez a tiéd. ... 2. Tanulsz - Teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj. Talán szereted az így szerzett ismereteket, talán lényegtelennek vagy ostobaságnak tartod őket. 3. Nincs balsiker, csak tanulság - A fejlődés próba szerencse folyamat, azaz kísérletezés. A "sikertelen'' kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az "eredményesek''. 4. A lecke addig ismétlődik, míg nem tanulsz belőle - Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formákban kerül eléd, amíg meg nem érted a tanulságot. Miután felfogtad, továbbléphetsz a következőhöz. 5. A tanulásnak soha nincs vége - Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád, ha megéred azt a kort. 6. Semmivel sem jobb "ott'', mint, "itt'' - Mire eljutsz "oda'', az "amott'