Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 26, 2020

Óh...

Kép
Nagy baj lesz ebből, ha sorra mutogatják az új portékát... 🤦‍♀️

útitársak

Kép

Szoptatás villághete

Kép
Nagy csoda ünnepe kezdődött a mai napon.  A női test határtalan csodálatossága, hogy mire képes. Évekkel ezelőtt elköteleződtem a téma mellett, és örülök,hogy a nem létező szabadidőmben tehetek ezért én is, még ha csak közvetve is. who_unicef_üzenet
Kép

Pótlás

Kép
Újabb pótlás sikerült, bár kávét ugye nem ihatok, de attól még a Frei-hez nagyon régóta vágytam, főleg hogy itt van az utca végében. :) Hálás köszönet a Cafe Frei-nek és a Szép-kártyának. :) Fokváros helyett Határ úr.

Elnapolva

Sok vívódás után a két hét múlva esedékes nyári szabadságom, gyereklátogatás, teljes kikapcsolódás, kirándulás stb, amit már hónapok óta nagyon vártam - elnapolásra, vagyis elhónapolásra került. Ha minden jól megy, idén megyek, jövőre jövök.

Nosztalgia színház - Utazás/Lady Budapest

Kép
Nagyon fontos előadás és nagyon komoly, értékes zenéje van. Örülök, hogy megtaláltam ezt a szórólapot, mert ez egy nagyon szuper előadás volt. Akkor záróvizsgáztam és csak az esőnapot lehetett megtartani. Nagyon eláztunk. De milyen egy előadás volt a Bakáts téren! Szegény Miklós Tibi, Isten nyugosztolja, nagyot alkotott Kocsák Tiborral. Ezzel a dallal kezdődik:  https://www.youtube.com/watch?v=mDUEKq__0vI (Jó) Pár évvel később volt az Operettben is Lady Budapest néven, az is nagyon erős volt, de azt a bizonyos nyári Bakáts térit nem tudja semmi überelni. Feke Pali mint Szurov olyan hátborzongató, hogy még a videón keresztül is kész idegbaj:  https://www.youtube.com/watch?v=SC3kWS7EnJM Sasvári pedig nagyon jó volt itt, pedig én már ritkán kedvelem... Nagy Anikó lenyűgöző volt és a többi fiatal színész is. Néha elcsábulok a youtube-on és akkor nincs megállás. Egyébként többször bemutatták nagy kihagyásokkal, és mindig nagyon erős előadás lett. és a Lady Budapest:

M+

Kép
Tegnap délután elmerészkedtünk ide: Ritkán csinálok ilyet, de most mivel kérték, megírtam a pozitív kívánságokat is, azt most nem, hogy már mit nem akarok: Pencz Bernadett   Sanyitól biztosan a Férfiszívet kérném vagy az Anconaiból a Principessát (vagy valamit Krolock-tól...) - de ezek biztosan nem lesznek, de a Ha én gazdag jöhet, a Rentből is bármi; a József Attilából is, vagy valami az Anna Karenina-ból, vagy József/Börtönbe zárhattok, Többiek: Monte Cristo-t én is szívesen, Aidát, Rudolból bármit bármennyit, Lady Budapest/Utazás; Marie Antoinette, Nyomorultak, Szép nyári nap  :)  stb Nagyon jó volt, nagyon jól esett. NS meglepett, bár nem is értem, mire gondolt Krolock dalával (én meg nem emlékeztem arra, hogy volt merszem ilyet kérni), de nem baj, bátorság volt és hozott új dalokat is, új viccet :) és jó kedvet, nevettetést, tapsoltatást. :) Erre még mindig képes én meg hajlandó vagyok élvezni. :) Vágó druszám mindig jó hangban, bájos, kedves volt és nagyokat (is

Másodvirágzás

Kép

Pótlások

Kép
Sikerül haladni a veszélyhelyzetes kívánságos pótlásokkal is. Az első már július eleji, csak elfelejtettem megmutatni. :) A névnapot péntek délután megültük, de a korábbi egyik kedves helyünk úgy lezüllött emberileg, hogy azért se fotóztam le, hogy milyen finomat ettem.