Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 19, 2017

Hatvankilencedik

Kép
November 25. Szombat Délelőtt bepakoltam a bőröndöt holnapra (egészen karácsonyig - nincs egy hónap se), meg felszámoltam az itthoni műhelyemet, délután még jön egy szülinapos, de közben még megcsináltam az idei utolsó díszt itthonra, a külső ajtódíszt. (A szalag kicsit 'szalad', mert iszonyat nagy a szél.)

Hatvannyolcadik

Kép
November 24. Péntek A következő munkanap már munkanap lesz, de ma még ez van. Szigorúan... 😊

Dmitrij

http://fidelio.hu/zenes_szinhaz/2017/11/23/hvorosztovszkij/

Hatvanhetedik

November 23. Csütörtökön Az elmúlt hónapok idegeskedése, szorongása nem múlt el nyomtalanul, úgyhogy ma muszáj volt elfeküdni és tudatosan SEMMIT csinálni, aludni. Estefelé már tudtam olvasni is. Holnap újra tudatos leszek, pihenek, olvasok és keveset eszem.

Második kerti forduló

Kép

Hatvanhatodik

Kép
November 22. Szerda Ma nagyon sok éve ment el szegény nagyapám, vasárnap délben. Megkezdtem ma a pakolást, meg a kézműves műhely elpakolását is, izgulnivalónk is van, meg ésszel kell csomagolni is, hiszen elvileg karácsonyig már nem jövök. Azért ma is létrehoztam valamit, miután fordultam kettőt a kertben. 😉
https://youtu.be/6ju2pwouMn0 Szegény Dmitrij már az angyaloknak énekel... :(

A grincsfa új ruhája

Kép

Volt tavaly egy grincsfánk...

Kép
... de ugye tavaly óta kicsit leépült...

Hatvanötödik

November 21. Kedd Kreatív alkotó műhelyem folytatódott. 😆 Délelőtt pedig a kozmetikában készültem a hétfői munkakezdésre, délután már egyeztettünk is.

Levél a Télapóhoz

Harminc éve nem akartam úgy, hogy a Télapó/Jézuska/Akárki teljesítse a karácsonyi kívánságomat, mint idén. Repülni akarok, nem titok, hogy hova... És bár a legkisebb keresztgyerekemnek megìgértem, hogy írok a Télapó Bácsinak, kértem, hogy ő is írjon, tudom, hogy ez ennél is nehezebb. Ma beszéltem J-vel aki csakúgy mondta egyik mondatból a másikba ugorva (épp a gyerekek zenéléséről beszéltünk), hogy képzeljem el, hogy Alex mit kért karácsonyra a repülőjegyen kívül...-  (torzítót a gitárhoz.) A kicsi kezdett rá, hogy kell a jegy, hogy tudjon jönni Magyarországra hozzám, de Alex is csatlakozna. Aztán férfi logikával el kezdtek izgulni, hogy de vajon mi lesz akkor, ha én is írok, hogy mennék, ők meg ugye jönnének, és ha a Télapóbácsi mindegyikünknek hoz jegyet, mi lesz ha elkerüljük egymást... ? 😀😉♥️🎄

Utána

Kép

Előtte

Kép
Ugye emlékeztek a csodás narancs-arany-barna adventi koszorúra? Ez volt a kiindulás, ezekből láttam előre azt a csodaszépséget. 😉

Hatvannegyedik

Kép
November 20. Hétfő Mától egy hétnél kevesebb a munkakezdésig visszamaradt idő. 😀 Így elkészült a listám, ami addig még beleférhet. Ma például elkészült a terasz új terìtője. 😉 Íme az egyik:

Harvanharmadik

Kép
November 19. Vasárnap A vasárnapot disznóvágással szenteltük meg, de én annyira nem szeretem, hogy mindenki egyetértett velem, hogy inkább menjek kirándulni. 😉 Így aztán elmentem Zalaegerszegre, voltam misén meg csak úgy járkáltam piacon, plázában, ilyenek. Kellett egy kis idő, amit magammal tölthetek.