Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 2, 2015

:)

Kép
http://humorboy.eu/a-legjobb-papirtorlo-reklam-amit-eddig-valaha-lattal-a-nevetes-garantalt/
FERENC PÁPA KÉRÉSE: NE azért sírjatok, ami nincs, azért harcoljatok , ami van! NE azért sírjatok, ami halott, azért harcoljatok , ami megszületett bennetek! NE azért sírjatok, aki elhagyott, azért küzdjetek , aki veletek van! NE azért sírjatok, aki gyűlöl Tiiteket, azokért küzdjetek, akiknek szüksége van Rátok! NE a múltatokért sírjatok, a jelenlegi küzdelmeteket harcoljátok meg! NE sírjatok a szenvedésekért, harcoljatok a boldogságotokért ! A most velünk történő dolgokkal kezdjük megtanulni, hogy semmit sem lehetetlen megoldani, csak el kell kezdeni.
Kép
Látni és hallani azt, ami bennem van - és nem azt, aminek lennie kellene. Elmondani azt, amit érzek és gondolok - és nem azt, amit mondanom kellene. Érezni azt, amit érzek - és nem azt, amit éreznem kellene. Kérni azt, amire szükségem van - és nem várni, várni, várni, amíg engedélyt kapok. Merni, hogy azt tegyem, amit szeretek - ahelyett, hogy mindig a biztosat választanám... (Virginia Satir)

Budoár

Kép
... ezt azoknak mutatom, akik elképedtek azon, hogy organzát meg egyéb dolgokat aggattam a kádam elé anno a snassz zuhanyfüggöny helyett. :) Íme, másoknak sincs eszük. :))

Masni

Kép
Kell varrjak majd valami hasonlót, igaz, egy mérettel kisebb masnival. :)

Igyekeznek

Kép
Íme egy tegnapelőtti állapot a lakóim állapotáról. :) A múltkor Ikeából mentett szépség még mindig gyönyörű, sőt... És szemből balról igyekszik a tavalyi szülinapos hófehérkém és jobbról a lilácska. Úgy látom, jövő hónapra időzítenek. :)

Születésnapok

Kép
Okoska ma kétéves, ami jó hír, remélem még sokáig jól tartja magát, mert nagyon megszerettem, sokat segít. :) És végre kifizettem ha igaz, és megváltoztathatom a csomagot, mert már nem kell hozzá hű legyek. :) Legalábbis ehhez a részéhez, hozzá az leszek. :) És, Keresztapám pedig ma 75, ami egészen hihetetlen. :) Maradjon még ő is üzemben soká! :)
„Bizonyos szint fölött, nem süllyedünk bizonyos szint alá.” Esterházy Péter

Bicikli

Matthew biciklizni tanul, két keréken... Ma csak három embernek ment neki a parkban: -Terhes asszony sokadik hónapban -Nagyon öreg néni - Csecsemő babakocsiban Nem tudok ennél veszélyesebb kategóriát még csak elképzelni sem, közben nem vagyok meglepve. ;) Nem, nem én tanítom biciklizni. :))

Képeslapok

Kép
Nagyon hiányzik a kreatív szekrényem, megint kiváló ötleteket találtam:

Van még időm :)

Van még pár hetem :) http://hvg.hu/plazs/20150804_30_eves_korunk_folott_mar_tenyleg_nem

Képtelenség

Bár nem érint a téma, mégsem tudok elmenni mellette: Egy babakocsival közlekedni még sima terepen sem mindig egyszerű, járműre szállni pláne nem, a lépcsőket már hagyjuk is... Akinek ilyen képtelen szabályozás egyáltalán az eszébe juthat, az szerintem még babakocsit sem látott, nem hogy megpróbált volna vele közlekedni. http://www.nlcafe.hu/csalad/20150804/babakocsi-mozgolepcso-bkk/
"Tudni akarod, ki az igazi barátod? Beszélj neki az örömeidről, és figyeld a reakcióit." (Mandel Mirjam)

Two Weeks Notice

Kép
Ez még mindig az egyik kedvenc filmem, és most meg is nézem végre hosszú idő után újra az rtl-en online. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Könyvkihívás 11.

Kép
*egy népszerű szerző első könyve* Rachel és Ben az egyetem első napjától elválaszthatatlanok, ám szövetségüknek hirtelen vége szakad, látszólag örökre. Tíz évvel később, egy esős délután az élet új esélyt ad nekik, hogy helyrehozzák azt, amit annak idején elrontottak. A dolgok azonban sokat változtak az egyetem óta. Ben megnősült, és ügyvéd lett, Rachel pedig - aki újságírói karrierről álmodott és most bírósági tudósítóként dolgozik - tizenhárom év után szakít vőlegényével, Rhysszel, és megpróbálja kitalálni, mit is szeretne az élettől. Ben szinte tökéletes időzítéssel, röviddel Rachel szakítása után költözik vissza egyetemi éveik városába, Manchesterbe, amit Rachel azóta sem hagyott el. A szikra újra lángra lobban, de Bennek nem várt vetélytársa is akad kollégája, a lehengerlő Simon személyében, akit elbűvöl Rachel humora. Vajon sikerülhet-e a tökéletes párosnak az, amit tíz évvel korábban elpuskáztak, és mit hajlandók egymásért feláldozni? Mhairi McFarlane első regénye vicces és me

Útlevél

Kép
Ma Füles barátom útlevele is megérkezett. :)

Illatos lilaság

Kép
Kiváló ötlet :)

Esti gondolatok

Annyi, de annyi minden kavarog bennem, valamit most megosztok belőle. Valahogy talán majd össze tudjátok tenni, mert nehéz egymásután rakni őket. Végére értem egy könyvnek, amit tegnap reggel kezdtem el a napon, és bár a végére tudtam volna érni tegnap, mégsem tettem, mert akartam még nyújtani, mert olyan volt, mintha ettől 'élőbb' lenne, ami persze hülyeség (?). Mielőtt nekiálltam volna ennek a nagy lezárásnak, még végigfutottam a face-falat és az első hír, amit láttam, hogy egy ismerősömnek (egy hónappal fiatalabb nálam) megszületett a gyönyörű pici kisfia. Tiszta szívből tudok neki örülni, mert tudom, hogy megküzdött érte. Pár hónapja ment férjhez újra, és az első esküvőjén ott voltam, emlékszem rá. Arra is, hogy az a férje hogy imádta, rengeteget pókereztünk együtt, de csak nem érkezett a baba, pedig sokat vártak rá. Még mindig fura nekem, hogy szétmentek. 6 éve életem talán eddigi legjobb születésnapján voltam, nagyon-nagyon igazi hangulattal sok érzelemmel (pedi

:)

Kép
Egyenesen Disneyland -ből jött :)) Malacka nem volt raktáron ;)

A szabadság utolsó napja

A szabadság utolsó napján végre ebbe az állapotba is sikerült eljutni. :)) ragyogó napsütés van,a mérő szerint 18 fok van, de érezhető 21-nek is,de valójában pont finom meleg. Épp kezdtem volna belejönni a dolgokba, még jó lett volna pár nap. Nem véletlenül írják az okosok,hogy legalább két hét szabadságra lenne szükség az igazi pihenéshez,töltődéshez. Dehát abból főzzünk, ami van. ;)