Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 9, 2017

Cukiság

Kép
Mutatom a múlt hét kedvenc pillanatát... A kicsi úgy döntött, hogy nem elég, hogy fagottozni tanul, szeretne gitározni is, így aztán Alex tanítgatni kezdte... :)

Új év - új kezdet

Kép
Készülök a sok értelemben vett új évre, legalábbis próbálok, így aztán új naptáram van (tudjátok, egy ideje már nem januárban váltok naptárt), ez volt a mai főprogram, megvenni és átírni. :) Nem volt egyszerű, legalább másik hármat tudtam volna venni ... :)

Arwen's Vigil, Original Tune - The Piano Guys

Kép

Szülinap

Kép
Tádámm-tádámm, a berno-blog tegnap lett hatéves! :) Akartam készülni valamivel, pl egy kérdőívvel, de a hétköznapok meg az esti tanulások bedaráltak, úgyhogy majd jövőre. :)

Az egyik

Kép
Ez az egyik, ahova szívesen mennék búcsúajándékból... - ennek már hangot adtam :) https://www.nationaltrust.org.uk/news/the-lake-district-becomes-a-world-heritage-site?campid=Social_Central_Facebook_Conservation_LakesUnesco-110717

2CELLOS - J.S.Bach: Air

Kép

Futás

Kép
Tudjátok, hogy minden értelemben képtelen vagyok több dologra, de futni és úszni biztosan, ezért főleg nagyon elismerem és becsülöm, aki ezekből a sportágakból valami extrát csinál. Ma például legalább egy ismerősöm átúszta a Balatont! Ezt a futó nőt pedig egy ideje követem, mert felfoghatatlan amit csinál, az is, amire most készül, íme: https://www.facebook.com/Lubics-Szilvia-513501218823951/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf Lubics Szilvia · 10 órája · Néhány szó a Badwaterről, amire az elmúlt hónapokban készültem. A Badwater Ultramaraton egy 135 mérföldes (217 km) futóverseny az USA Kalifornia államában. A verseny a Death Valley (magyarul Halál-völgy) Nemzeti Parkban található Badwater medencéből (85 méteres tengerszint alatti magasság) indul, és 2530 méteres magasságon, a Mt. Whitney csúcs lábánál, a Mt. Whitney Portalnál ér véget. Összesen 4450 méteres szintemelkedés van a távban, mely 3 emelkedőből adódik össze. A legn ... agyobb nehézséget az extrém mel