Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 27, 2016

Szombat! :)

Kép
Óh,végre hétvége, a ház üres,süt a nap,és Csend van! :)) És elkezdtem tegnap egy új könyvet,megszereztem egy rég várt kedvencet, naprakész vagyok Hawaii five O-ból,és a decemberi Havasi -koncertjegy is megvásárolva.

Ronan Keating - Breathe

Kép
Kép
Kép
Ma, március utolsó napján három születésnapost is lehetett köszönteni, ami mindig jó. :) Egész március ünnepben gazdag volt, összeszámlálni sem tudnám. :) Lássuk, mit hoz április, a maga bolondos bolondságaival... ? :)

Tetszik

Kép

Veszítsd el!

Ez nekem még mindig tetszik, egyszer ki fogom próbálni! :) http://welovebudapest.com/elmeny.kultura/veszits.el.hagyj.el.egy.olvasmanyt.osztonozz.masokat.is http://veszitsel.konyvtar.hu/
Bár ezen a héten megúsztuk a hétfőt, holnaptól indul a tavaszi szünet, iskola legközelebb április 12-én... Nem, nem írtam el... ;)

Birdsong

Kép
A 2 részre tervezett Birdsong című regényé alapján készült, ami Angliában igazi sikerkönyv. A történet az I. világháborúban játszódik, 1910 és 1916 között. Egy szenvedélyes szerelem, Stephen és Isabelle között, ami végigkíséri a férfi háborús éveit, napjait...

Szép kis nap

Kép
Egy másik újranézős. :) Szép kis nap Nehéz nap elé néz a gyermekét egyedül nevelő építészmérnök mama: hosszú hóna- pok munkájának eredményét óhajtják megtekinteni a rendelők. De legalább kisfia nem fogja a bácsikra borítani a tintát, mivel hajókirándulásra megy az osz- tály. Nehéz nap elé néz az elvált újságíró is, mert szenzációszagú ügy nyomára bukkant, ám ekkor megjelenik az exnej: vigye már el kislányukat a hajókirándu- lásra. Kapkodás, idegesség, eső - s mindkét szülő lekési a megmentő hajót. Ki vi vigyázzon a gyerekekre?

A hírek szerelmesei

Kép
Ezer éve nem láttam, most újranéztem. A hírek szerelmesei: A pincérnőként dolgozó Tally (Michelle Pfeiffer) minden vágya, hogy hírolvasó lehessen egy neves tévéállomáson. Elküldött anyaga megtetszik az egyik legnézettebb hírcsatorna sztárkommentátorának, Warren Justice-nak (Robert Redford), aki csalhatatlanul meglátja a jelöltekben a valós tehetséget, amely mint tudjuk nem terem minden bokorban. Tally a férfi segítségével hamarosan túlszárnyalja tanárát, aki hamarosan feladni kényszerül az állását.

A virág románca

Kép
Sabine De Barra (Kate Winslet), a kertész és tájrendező hatalmas megbízást kap. Az övé a megtiszteltetés, hogy megalkossa Versailles kertjeit. A megbízó nem más, mint maga XIV Lajos (Alan Rickman) király. Vajon Sabine képes lesz megbirkózni a feladattal, túllépni múltjának árnyékain, és biztosítani saját, valamint szerelmének jövőjét?