Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 13, 2021

péntek délután

Kép
2 utáni erőgyűjtés a délutánhoz, meleghez, hétvégéhez és 9 hónapos énünneplés.

9 hónap

Kép
 Egyre kevesebb van a 40-ből, 3 hónap múlva már a nulla is átalakul. Sokat gondolkozom sok mindenen, remélem, hogy szülinapig sikerül elérni ilyen-olyan változást, mert a jelenlegi bőrömben, körülményeimben nem igazán érzem jól magam.

Válaszfalak

Kép
 A ma esti, illetve tegnapi program: Színlap:  #válaszfalak Az első színházi színház hosszú hónapok óta ráadásul szabadtéri (féle)... 🤭 a nagy flow és katarzis ugyan elmaradt, de voltak fontos és jó részek is. Amúgy keményen elgondolkoztatott és eszembe juttatott pár dolgot, pont egy mai telefon kapcsán is, és hogy pl.én miért maradtam inkább egyedül, miért nem törekedtem arra, hogy másként alakuljon, stb stb... több felesleges rész is volt sajnos benne... Kern Andrást nagyon rég láttam, neki kifejezetten örültem, érdekes karaktere van, az a bizonyos keveset beszél, de akkor... típusú hallgatag férj. Hernádi és még többen is nem annyira győztek meg, nem történt meg a színpadi "levés-vanás"... 

ideálisság

Kép
Nem teszek különbségek a fonalas, anyagos és egyéb hobby boltok között (és a virágost is ide számítom), tehát... :) 

nyitott ajtó

Kép
 Tegnap erre vitt az utam, készültek a 6-os misére tárt ajtókkal, orgonaszóval. Szép emlékek fűznek ehhez a templomhoz, bementem kicsit imádkozni, a misét sajnos nem tudtam megvárni, mert már késésben voltam Erzsébetről, és még utána este is vártak rám dolgok, de jól esett. Hálás voltam, hogy be tudtam menni.

Mikszáth

Kép
 Tegnapelőtti fotó, épp az Optikába siettem. Ezer éve nem jártam erre, Mikszáth úr mögötti épületben is dolgoztam a mentálos időkben. Abból az időből talán az ottani irodánkat szerettem legjobban.

hétvégi színek

Kép

hétvégi műhelymunka

Kép
 Pici időt szakítottam hétvégén műhelymunkára, némelyik ajándék lesz, némelyik a családban marad. :) Ebből ... és ebből: ők születtek. :) 

🤗

Kép

Fitbit

Kép
 Amióta újra előfordulók az én kis falumban, nincs gond a lépésekkel... A FitBit meglehetősen lendületes üzeneteket küld azóta. :)

hírnév

Kép
 Bögötén ilyen is van/lesz. :) Van egyébként egy srác és a húga, nagyon jó országos eredményeket (és hírnevet)hoznak rendszeresen.

Tivadar nagy műsorszáma

 A múltheti, évadzáró Mi kis falunk epizódot kifejezetten ajánlom visszanézésre, a 31. perctől különösen. Gondolom, hogy a Jászai-díjat nem épp ezért adják, de a produkció az produkció és nálam napokra dallamtapadást hozott, nem is tudom milyen régóta nem hallottam már ezt a remekművet. #nóta

átadás-átvétel

Kép
 Vannak napok (meglehetősen kevés ilyet tudok), amikor kifejezetten sajnálom, hogy már nem EMMI-s vagyok és főleg nem a KULT-ÁT-on dolgozom. ;) Erő, megtiszteltetés, hála és boldogság (és még mennyi minden) van azokban a kézfogásokban, emitt pedig mérhetetlen büszkeség. Emlékszem az útra a MEstes legelső haknitól a Nagyvárosi fényekig, és ami azon túl IS van, ami ehhez a díjhoz vezetett. 🙏🤗💝 Átadták végre a Jászai-díjakat a Vigadóban. https://www.facebook.com/photo?fbid=339655844187012&set=pcb.339655864187010

Örömteli június

Kép