Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 28, 2020

Itt lesz az ősz újra! 🤦‍♀️

Kép
A KIK nem bízza a véletlenre az őszi készülődést! Mai kép:

#100nap# - 87-89.

Kép
Csütörtöktől pótlás és a mai. Már mindjárt vége...

#100nap#-86.

Kép

Nosztalgia színház - Virágot Algernon-nak

... bármikor visszagondolok erre az előadásra, elszorul a szívem, annyira a lelkemben maradt. Én csak jóval a bemutató után jutottam el és abban az időben kb 3 színház is műsorra tűzte. Kivételesen nem a zenés produkciót választottam, ha megnézi valaki a színlapot, nem is nagyon fog csodálkozni. Az adventi naptáramtól kaptam, nagyon jó döntés volt. Az igaz, hogy szóhoz sem jutottam az előadás után - utólag azért sajnálom ezt, hogy nem írtam. https://bernoblogja.blogspot.com/2019/12/viragot-algernonnak.html

Július 1.

Kép
Semmelweis-nap és egyben (bár már nem hivatalos, de...)

Kiülni a térre

Kép
Két gombócnyi kedvencség és szép kilátás munka után.

Új hónap - új nézőpont

Kép

Helló Július!

Kép

#100nap#-85.

Kép

A hónap utolsó házi feladata

Kép

Kisvirágok

Kép
Ők még két hete készültek, csak eltűnt a rengeteg kép között a telefonon.

Átalakulás

Kép
Volt otthon egy snassz fehér dobozka, amit már nem használok arra, amire - viszont így olyan kis semmilyenke volt, ezért kapott egy kis dekortapaszos tuningot. :)

Színházi körút

Kép
Péntek délután három színházban jártam. :) Egyikbe visszavittem egy jegyet, a másikban törzstag és jegy- és bérlettulajdonos lettem (köszönöm Szép-kártya), a harmadikban pedig sikertelen voltam.

Hol jártál báránykám...?

Kép
... ha egyszer találtam egy helyet, ahol most árusítják ki a húsvéti cuccokat? :) Őt nem tudtam otthagyni...

László-napi hegymenet

Kép
Fincsi ebéddel megünnepeltünk egy Lászlót majd utána körbenéztünk a hegyről.

Hétvégi kikapcsolódás

Kép
Valamivel el kellett ütni az időt, amíg a hőmérséklet csökkenésére vártam az esti fűnyíráshoz. :) A szív az enyém, a többit a portékába termeltem, de anyukám úgy gondolta, hogy mindnek talál helyet a lakásban, úgyhogy nyista portéka :) viszont ha valamelyik tetszik, hasonló rendelhető.

Bögötei arborétum

Kép

#100nap# - 80-84.

Kép
Csütörtöktől lemaradásban voltam, de tegnapig bepótoltam. 5 kocka 1 kockában.

Nosztalgia utazás - Brighton

Kép
A sorozat utolsó állomása: Brigton, az egyik legédesebb, leghangulatosabb tengerparti város - ahol szinte kivétel nélkül mindig megfagytam. Több ruhám is van, amit ezekkel az alkalmakkal kellett vásároljak. :) Azért is választottam Brigthon-t, mert a napokban a kezembe került egy régi NL és abban három oldalon keresztül is erról írtak. Jelnek vettem, tehát megosztom. Néhány posztot is linkelem a fotókkal (Rhy-ról is, ami a cikkben szerepel) Brighton 2012. május: https://bernoblogja.blogspot.com/2012/05/brighton.html https://photos.app.goo.gl/A2vk7V3gnXrdcVEa6 Brigthon 2014. augusztus:  https://photos.app.goo.gl/kZvQBLvPWryGztRb8 https://bernoblogja.blogspot.com/2014/08/brighton.html Rhy (2.): https://bernoblogja.blogspot.com/2014/08/brighton.html https://goo.gl/photos/HkkqYw4SLtBZ94dj6