Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 18, 2015

Mesék - 90-es évek

Óh, ezt mindet szerettem, de nagyon :) http://www.nlcafe.hu/szabadido/20151024/walt-disney-bemutatja-focimdalok/

Christmas time

Kép
2 hónap múlva karácsony, igazán érthető az üzletek sietsége... ;) Mai képek következnek,amelyek borzolhatják az idegeket... :)

Házi feladat

Épp arra gondoltam, hogy rágyúrok a dalra is meg az angolra is, meg plusz gyakorlás ugye, hogy akkor majd rákeresek a szövegre. És íme, az 5percangol magazin már ki is jött a leckével. :) http://www.5percangol.hu/zenes_video/adele-hello

Adele - Hello

Kép
Ah, végre! Végre, hogy Adele előkerült! :) Végre, hogy új dal, új album! :) Végre, hogy vége a napnak és végre meghallghatom. Napközben már láttam, tovább is linkelgettem, de azt akartam, hogy kettünk legyünk, amikor újra újat hallok tőle. És nagyon, nagyon remélem, hogy ebből nagy hamar lemezbemutató turné indul. Itt. :)) JA, délelőtt lett publikus a klip, most este 8 múlt, 5,5 millió fölött jár a youtube nézettség...
Kép
Kép
Mert tetszik :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindig változik

Kép
Mielőtt valaki elirigyelné tőlem a tegnapi napfürdőzést,íme: esik bocsánat, ömlik és sötét van. Undorító ;)

Kincs

Kép
Amikor egy sötét köhögős őszi reggelen szembemosolyog velem az elfeledett, még otthonról hozott hársfavirág tea na, az kérem KINCS!  :) Persze ezeknek már nincs olyan illatuk,mint amit még nagyanyámmal szárítgattunk,de akkor is jó tea.

Szívek szállodája

Hm, van még valaki aki nem tudja, hogy Szívek szállodája fan vagyok? Hm, nincs - remélem! :) Nos, újra forgatnak pár részt, aminek nagyon örülök, remélem nem rontják el. Mire kész lesznek, előtte őrületesen újra kell nézzem majd mind az összes évadot és lehetőleg minimális időkihagyással. :) Alig várom!!!!!!! ;) Ennek kapcsán mindenki írni kezdett (mondom, mindenki, tehát én is, ugye ide), itt is van egy összeállítás, de aki csak tizet talált a sok kincsből, az nem nézte az összeset, az fix. Mindenképp szeretnék egyet ideírni, Lorelai mondta: én igenis rugalmas vagyok - mindaddig, amíg minden úgy történik, ahogy szeretném. :)) http://www.nlcafe.hu/szabadido/20151020/szivek-szallodaja-gilmore-girls-idezetek/

Matilda

Kép
Kedd háromnegyed 2, valahonnan előkerült a nap, pedig elvileg 14 fok van,de klassz nagyon. Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára. Kavartam egy kávét,folvettem egy pulcsit,kihoztam a széket és megvalósitom a mai adag kötelező angol olvasást. Több mint egy órám van most magamra. Ha kiolvasom a könyvet,elviszem magamat a Matilda musicalra. :)

Mercedes-Benz TV: The uncrashable Toy Cars.

Kép
:) Zseniális ötlet! :) Szeretném kérni hasonló elmélet alkalmazását a kardokra és egyéb harcászati eszközökre is. :)

Egy ilyen titkot nehéz megőrizni

Kép
Biztos voltam benne, hogy elmondják. :) Eddig minden gyerek, akit tudok, 'ez titok', '... -nak el ne mondd' stb típusú mondatok után az első mondatuk a kikotyogás volt. :))

Sorok között

Mutatok valamit, amit legutóbb nagyon rég és nagyon kezdetleges formájában láthattatok. A másik blog:  http://bernoversek.blogspot.co.uk/ Jelenleg több, mint kétezer bejegyzés van már, de ez nem teljesen jelenti azt, hogy több mint kétezer idézet lenne. Mert van benne dupla nagyon sok, de az is lehet, hogy valami talán ötször is felkerült. Tudjátok, hogy évek óta gyűjtöm a jó verseket, idézeteket. Van egy nagy file-om, amibe mindig bemásoltam, ha találtam valamit, viszont gyakorlatilag használhatatlan abban a formájában. Kábé egy éve elkezdtem ide áttölteni őket, de még mindig nem értem a végére. Közben az áttöltötteket meg igyekeztem egységeges formába önteni, becímkézni, stb. A munka még nem ért véget, mert még meg kell szüntetnem a duplikátumokat, meg nincs mindegyik szerzőre címkézve és utána jön az, hogy tartalmi címkét is kapjanak. De már nagyon szerettem volna mutatni nektek, hogyha éppen idézet kellene valahova, valakitől valakinek, vagy csak egy helyen olvasnátok jó go

Like!

http://becsifekete.blog.hu/2015/10/16/kukasok_boltja
Kép
Pontosan. :)

Minimum követelmény

Kép
Hm. Többen hallották már tőlem, hogy mivel kb az utóbbi tíz évben ki tudja mennyi polcot-bútort raktam össze-szedtem szét, stb... a minimum követelmény nálam legalább könyvespolc összeszerelése... Utána beszélhetünk... :)

Keresztelő

Kép
Nos, mivel többen is megjegyezték, hogy mivel mindenkinek van neve, hogy lehet, hogy pont neki nincs, ezért úgy döntöttem, hogy az egyhónapos szülinapot teszünk ez ellen. Íme, az egy hónapos új barát, Rozi. Lehetne Rosie, vagy Rose, vagy Rózsika, vagy Rozál, de valahogy a Rozi tetszik a legjobban. A bőrszíne bár lila, és az itthoni rucija is lila, és a kimenős a csicsásabb (ez a tok vastagabb és nehezebb, itthoni használatra kicsit nehézkes), de valahogy beugrott ma reggel a Rozi név és maradunk ennél. Amint lehetőség kínálkozik, meglesz a passzentosabb ruci, de egyelőre olyan szokatlan ez a méret, hogy nem nagyon lehet válogatni túl sok közül, de ami késik, nem múlik.

Szoba kilátással

Kép
A szobámban az ablak előtt van egy fotel. Ezt látom belőle:

Hulk

Kép
Múltkor az iskoladiscoból (!) így jött haza, zöld hajjal.... A gyerek öt és fél éves... ;) Az új frizurát Hulk ihlette. Mivel nem akarok a blogban csúfságokat, ezért nem linkelem ide azt a gusztustalan 'állatot', de rá lehet keresni. :)