Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 13, 2019

Dolgok, amiket nem tudunk megvenni

Kép

Reggelek

Kép
... lenne egy 'végre péntek van' kávé is... :)

Keddi bosszúság

Kép
Még kedden történt, csak emésztettem: Pár dolgot meghirdettem az elmúlt időszakban, egyrészt mert már nem kell vagy mert kicsi, csak nehezebb leboltolni ezeket, mint gondoltam volna. Keddre nagy nehezen megbeszéltem egy találkozót, amiből semmi nem lett, a dzsekit otthon mérgemben bevágtam a sarokba, íme csak az utolsó körök eseménye: Nem is kommentálom, gondoltam még írok neki, hogy alapvetően mit képzel, vagy milyen kommunikáció ez, más idejével hogy szórakozunk és hogy nem... aztán hagytam a fenébe.

Színes szépségek

Kép
Bár imádom ezt reggelente és mindig a pótló felé ügetve és alig várom, hogy legyen narancssárga és bordó árvácskám az ablakban, de mégis olyan drágák ezek a kis kedvesek, a hőség után újraéledve, hogy még hagyom őket :)
A belső érték számít csak, az nem pótolható semmi öltözékkel, semmi múló csillogással. Szabó Magda

Öltések

Egyszer majd egy ilyet is nagyon szeretnék: https://www.tanuljvarrni.hu/tanfolyamok/alap-kezdo-tanfolyam

1 év 1 hét

Kép
Tegnap volt 1 éve és 1 hete, hogy először a kisPöttyösben aludtam. Nem volt időm méltó módon megünnepelni, de legalább ennyit sikerült - hogy mindig legyen otthon kávé... :)

Irodai életkép

Kép
ki-kivel, merre hány méter :)

Elő(utó)karácsony

Kép
A sok béna dolog között történnek jó dolgok is... A Télapó tavaly 'elszúrta' és nem hozott repülőjegyet karácsonyra, de idén hoz. :) Alig ért véget a szülinap, máris arccal előre a karácsony felé: Bernoka repül, és 2019. utolsó és 2020. első napjait a Mucikákkal tölti. :)
Márai Sándor: A tanulság De valamit mégis megtanultam, negyven év alatt: megtanultam azt, hogy nem lehet eléggé alázatosan, elég türelmesen és hódolva fogadni az élet ajándékait, de nem lehet eléggé vigyázni arra sem, hogy ne adjuk oda szívünket egészen és feltétel nélkül eleveneknek. Aki feltétel nélkül élőkhöz köti érzéseit, szenved és elpusztul. Nem hirdetek közönyt, sem pökhendi fölényt, sem ridegséget. Csak éppen ezt: szeress, de módjával. Ne higgyél azoknak, akik a láng ot, a megsemmisülést, a teljes odaadást követelik. Uzsorások ezek, ha karmaik közé kerülsz, kiszívják véred és érzéseid, s azután elpusztulsz. Örülj a fénynek, szeress, hálás is lehetsz, de valamit tartsál meg magadnak. Nem kell sokat beszélni erről. Mosolyogni kell, örülni az életnek, s pontosan annyit adni, amennyit kapsz. Semmivel többet, érted? Egy kézszorítással, egy mosollyal sem többet! Nagyon komolyan mondom ezt. Okom van erre.

Hétvégi pihenő

Kép