Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 16, 2014

Napihepi

Mentsük meg a karácsonyt https://www.youtube.com/watch?v=NwyBWIZ7-v0

Retyerutya

Ki emlékszik még arra, hogy mit írtam pár napja a néptáncról? :) http://www.hatharom.co.uk/hirek/londoni-csardas

Napi igaz

Kép

Heti MP

" Csak az merjen ítélve és kutatva végigemlékezni a múltján, aki már úgy teheti, mintha kívülálló második személyről volna szó." Nő mondta ezt, de nem női mondás. A személytelenség tiszta, objektív látásához az kell, hogy az ember felülemelkedjen önmagán. Eltépje azokat az érzelmi szálakat - vagy láncokat -, amelyek a múltjához kötik. Ugyanő mondta, hogy "én nem felelhetek ma annak a tetteiről, akit húsz évvel ezelőtt az én nevemen hívtak.” Nő ritkán mond ilyesmit, mert a nők érzelmi emlékezete roppant erős. Te már rég elfelejtetted, ő még mindig emlékszik, mit érzett valaha. Nem múlik el benne olyan könnyen. Te nem tudod már, mit szerettél valakiben - ő még tudja. Emlékszik rá. Már régóta nem szereti, de az érzésre emlékszik. A sérelemre, a bántásra, de a boldogságra is. Fel tudja idézni. Ha férfi vagy, tudd, hogy így van ez. Tudd, hogy a nő anyanyelve az érzelem. A megértést már úgy tanulja, később. De ha megtanulta, olyan zseni lesz belőle, mint Kaffka Margit, aki

Terézanyu pályázat

Azoknak, akik szeretnek, vagy szeretnének írni: http://www.terezanyu.hu/hogyan-nevezhetek/ A pályázatról: Idei pályázatunk témája: Szeresd önmagadat, jobban, mint felebarátodat! Botrányos kijelentés? Gondolkoztál már azon, mit jelent számodra az önszeretet? Az önelfogadás egyben önzés is? Neked életbevágóan fontos magadat szeretni? Mi mindenre vagy képes, ha tudod szeretni önmagad? Te hányadik helyen szerepelsz saját rangsorodban? Gyakran megesik, hogy saját érdekedben valamire nemet mondasz? Hogy csinálod? Idei másik témánk kamaszoknak és fiatal felnőtteknek: Miből tudod, hogy bejössz egy srácnak? Írd meg nekünk kertelés nélkül, ahogy szoktad, április 6-ig! Történeted ne legyen hosszabb, mint 5000 karakter (szóközökkel együtt), egyes szám első személyben fogalmazd meg és töltsd fel a www.terezanyu.hu oldalon!

Napihepi

Bár még tart a ma, de biztos vagyok benne, hogy ebben az lesz a hepiség, ami most van... Matte alszik már vagy másfél órája (bár az is igaz, hogy péntek óta elég beteg és az meg nem jó), R elment elhozni és elvinni valahova Alexet, így legalább tudtam pótolni néhány meg nem írt e-mailt és ki nem tett posztot... :)

Napihepi

Kép
*hétfő* A tegnapi abszolút hepiségemet Alextől kaptam, köszönetül a szervezésért... :) A nagy cuppanóst nem tudom idetenni, csak a tárgyat, ami egy Starbuckos kártya, rajta kávépénzzel és egy Starbuckos 'termosz' utazáshoz, és még vehetek is magamnak valamit ... :)

Hetihepi

Megtörni játszik talán a jég, múlt heti hepiséggel ketten is jelentkeztek. Nehéz így visszaadni, de egyik azért volt hepiség, mert a megszokottól eltérő türelem, higgadság volt jellemző egy pechsorozat sokadik eleme során. Ezt ha így nem értitek, nem baj, én a 'beküldőt' értettem. :) A másik is fontos volt, mert remélem, hogy valami felé nyitást jelent, mégha Dublin helyett Berlin lenne is a fontosabb... :)

Napihepi

Kép
*vasárnap* A napihepiség vasárnap egyértelműen az volt, hogy Alex fiúbulija jól sikerült, minden gyereket egy darabban visszaadtunk. :) Cuki kis party volt, a sok kis 5-6 éves fiúcskával, egyik Batman, a másik kalóz vagy SuperMan-ra hajazva érkezett. Vagy csak úgy mezítláb. :) Csak úgy  a hangulat miatt egy kép, bizonyítékul (is) játék közben :)

Napi igaz

Ha ötvenmillió ember állít egy marhaságot, attól az még marhaság marad. (Anatole France)

Balerinásoknak

Kép