Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 5, 2017

Mai ajándék 2.

https://youtu.be/ozkqm2ifMw8

Mai ajándék 1.

https://youtu.be/SEmCu2eXrTc

Csengőhang már megint

Kép
Az van, hogy meg vagyok zajdulva a csengőhang kérdéstől, főleg hogy alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb dalokat gondolnék oda. :) - mert hogy mindig a szöveg a gond, vagy amikor valaki megszólal :) Mint például ez is itt-, amit pedig nagyon imádok, hosszra is remek lenne, Ronan is boldog és elégedett (még nézni is jó, nemhogy hallgatni), de hát na, a szöveg :) Find a girl, settle down If you want, you can marry Look at me, I am old But I'm happy All the times that I've cried Keeping all the things I knew inside It's hard, but it's harder To ignore it If they were right I'd agree But it's them they know, not me Now there's a way and I know That I have to go away I know I have to go Egyébként érdemes nézni, hogy mit az élet és pár év egy-egy énekessel is, és aztán összehasonlítani, hogy pár éve még mit tudott kezdeni ugyanazzal a dallal: https://www.youtube.com/watch?v=aVbbYYUMI-c

Ötvenharmadik

Kép
November 9. csütörtök A nap, amikor kiderül, hogy valami még mindig nem klappol a TAJ-jal, úgy néz ki, mintha még mindig külföldön lennék - pedig én nagyon úgy látok ki, mint aki nem ott van - A nap, amikor kiderül, hogy nem kezdhetek 15-én dolgozni, csak 27-én (ezt nem kell ragozzam, hogy miért gond) A nap, amikor nagyon sokat kell mennem, hogy végre elintézzek mindent - úgyahogy, DE el is intézem, A nap, amikor rájövök, hogy egy hónap múlva Havasi Balázs-koncert és Ronan Keating!!!!! :) A nap, amikor hazafelé tartva úgy érzem, megérdemlem, hogy azért is legyen manóm, ilyen cuki és huncutvigyorú, még ha nem is pont őt néztem ki, de akkor is. :) ... holnaptól Bögötén találtok :)

HAVASI — Lover of the Sun (Official Concert Video)

Kép
Egy pocsék, bár végül úgyahogy eredményes nap végére egy ajándék, nagy öröm ez, mert ez egy régi szerzeménye, örülök, hogy felzongorázta. És wow, most néztem a naptárra, 9-e van, és mi lesz egy hónap múlva....? :))

Ötvenkettedik

Kép
November 8. szerda Mostanra már a napokat sem tudom, egész délutánig meggyőződésem volt, hogy ma mégcsak kedd van. Lássuk, jártam ma a Rómain átutazóban: aztán végre kaptam belépős pakkot, hát igazán szórakoztató és még nagyon bosszantó is hogy három hétig várattak vele, aztán most kaptam két napot elintézni... De hajnalban nekifekszem és még kérdezni is kell, mert nagyon nem egyértelmű, hogy némelyik papírossal hova is megyek meg minek. :) Hazafelé este éppen a Kossuth téren szálltam át és nem bírtam (közben bosszankodtam a kapott pakkon) nem megcsodálni újra a Parlamentet, miközben a Mátyás templom harangjai csak zúgtak és zúgtak.

Idei első

Kép
Megkezdtem a szezont, de tényleg. Íme az első adventi koszorú megrendelt-kívánt színek szerint alacsony költségvetésből.

Siker

Kép
Nagy öröm, hogy tegnap a végére értem ennek a könyvnek, amit talán két hete kezdtem el, és először csak kényszerítettem magam, hogy minden nap elolvassak belőle egy fejezetet, aztán kb az ötödiknél már azt éreztem, hogy nem tudom letenni. :) Sosem gondoltam a sok béna házi feladatos küszködések során, hogy egyszer eljutok erre a szintre, hogy élvezni fogom, hogy angolul olvashatom az egyik kedvenc szerzőmet anyanyelvén. /A decemberi nyelvvizsgára és előtte a felkészítőre sajnos nem tudok elmenni az ismert forráshiány miatt, de azért igyekszem magam legalább szinten tartani./

Ötvenegyedik

Kép
November 7. kedd A mai nap legértelmesebb része ez volt. :) Ezek, bocsánat, ŐK egyébként nagyon cukik és írtó édesek. Sajnos egyik sem jöhetett haza, de remek adventi koszorú alapanyagokat sikerült vadászni. Hétvégére vannak ütemezve, aztán fogom is mutatni. :)

50

Kép
November 6. hétfő 50. nap, tehát féltávon vagyok az első száz napos jegyzetekből. Nehezebb, mint gondoltam először, időnként nagyon kihagynám, de hát nem lehet, vállaltam. :) Egyébként az 50 azt is jelenti, hogy 50 nappal múltam 37. ;) A mai nap fénypontja, hogy volt egy jó ötyém. :) Itt:
“Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. … S ha nagyon pontos és figyelmes leszel, ha idejében kelsz és későn fekszel, ha sokat vagy emberek között, ha elutazol ide vagy oda, ha belépsz bizonyos helyiségekbe, végül találkozol azzal, aki vár. Természetesen tudod, hogy ez a reménykedés egészen gyermekes. Már csak a világ végtelen esélyeiben bízol. Hol keressed? S aztán, ha megtaláltad, mit mondjál neki?… És mégis várod.” (Márai Sándor: Az igazi)

Ronan Keating - HAVASI Symphonic Aréna Show (Father and Son)

Kép
Hát, imádás van ... :) meg valaki majd vigyen haza 9-én :))))))

Father and son

Kép
Egész biztosan ríttam. :)

HB&RK

Úristen! :)) Ettől már most kész vagyok, így Bagira előtt is, tőlük külön-külön is, de hogy együtt!!! ?!?! Jézus. :) ❤❤❤❤❤ https://tv2.hu/musoraink/mokka/247651_less-be-havasi-balazs-es-ronan-keating-londoni-foprobajaba.html

August Rush Final clip

Kép
Nem tudom hányadszor, de újra megnéztem és még mindig olyan nagyon hatással van rám, mint elsőre. Fantasztikus. Gyönyörű. August Rush - A szeretet szimfóniája

Negyvenkilencedik - azaz 7 hét

Ma van hét hete, hogy hazajöttem, sőt, órára-percre pontosan kb ilyenkor sírtunk-ríttunk és a kicsi mucika épp azon agyalt, hogy vajon miért nem jöhet inkább Alex és miért nem én maradok óta... ... és 49 nap van szentestéig is 🎄

Your Song - Elton John / Ronan Keating

Kép
El sem hiszem, hogy egy hónap és pár nap és ezt a drága, zseniális, fantasztikus stbstb drága embert újra látom-hallom... :)) És pl HB simán elpötyögheti azt, amit itt Elton, de igazából nekem TELJESEN MINDEGY, hogy mit énekel, mindennek örülök. :) És ez lesz a harmadik élő találkozásunk, úgyhogy tényleg nagyon örülök előre. :))

David Garrett - Dangerous

Kép

Érdekesség

Kép
Egy ideje már levadásztam (még kint) ezt a lapot, de csak tegnap, amikor írtam találtam meg rajta ezt az érdekességet... :)

Negyvennyolcadik

Kép
November 4. Szombat Tegnap szülinapot ültünk itt és így : Ezúton is Isten éltesse sokáig lelkes blogolvasónkat! :) Utána sétálgattunk kicsit a városban, igazából Oktogontól a Deák térig és láttunk néhány csodát. :)