Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 25, 2013
Ha vala­mi­vel nem vagy meg­elé­gedve, mondd meg nyíl­tan. De békét­len ne légy miatta. A békét­len­ség izgá­gává teszi az embert és az izgága embe­rek olya­nok (…), mint a dara­zsak: egyet­len képes­sé­gük, hogy ful­lánk­juk­kal mér­ges daga­na­to­kat okoznak. Wass Albert

Napi tanács

"Abban a pillanatban, amikor elkezdesz túlságosan ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, emberekhez, pénzhez, elszúrsz mindent! Az élet azt a nehéz feladatot állítja elénk, hogy mindent becsüljünk meg, és ne ragaszkodjunk túlzottan semmihez sem! (Andrew Matthews)

Napi tanács

Kép

hepibörzdéj

Kép
Bizony-bizony, Bíborkám már 2 éves a mai napon. :))) Emlékszem, hogy két éve a sötét csúf üzletben hogy megbújt a szépségével, mégis hogy virított a nagy dög feketeségek mellett, míg magammal nem vittem/hoztam. :) Hát, ő finomságokat nem kaphat, és fölötte sem ehetem meg ugye, de majd igyekszem valami ünnepségesdit kitalálni neki/vele... :)

Napi tanács

"Néha olyan dolgok történnek velünk vagy körülöttünk, amelyek felett nincs hatalmunk. El kell dönteni, mi az, ami igazán fontos a számunkra, és mi az, ami nem. Az élet mindenképpen megy tovább." (Nora Roberts)