Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 16, 2012

Napi hírek

... Bernike október 1-jétől visszatér a Római partra a korábbi lakás szomszédjába, számszerint a 3-as , felújított lakosztályba :) A jelenleg még a székemben ülő kollegina  talált állást október 1-től, tehát jövő héten átadás-átvétel és újra lesz helyem. :) Köszönöm a drukkolásokat... :) óh, és még egy, szeptember 30-án indul Londonból az ott ragadt fekete táska  a kábelekkel meg az egyéb jó dolgokkal :)

Köszöntés

... mert ma nemcsak nekem van szülinapom, hanem a kereken 5 évvel idősebb Havasi Balázsnak is :)) Isten éltesse őt is, komponáljon, koncertezzen, albumozzon meg akármi... :)) Jut eszembe, a koncert jegyet még mindig nem vettem meg, viszont ünneplésül meghallgatom a mostani legkedvesebb dalt: Poros út http://www.youtube.com/watch?v=6kxD27U-SFQ&feature=relmfu

Napi zene

Udvaroshoz kapcsolódó, mert talán ez vitt mindent vasárnap: A jobbik részem: http://www.youtube.com/watch?v=rHs1t2KlnmA

32

Kép
Igen, igen eljött a nap, tehát a köszöntő: http://www.youtube.com/watch?v=7eroRbXX2_Q&feature=related Egy kép, ami valahol Oxfordban készült ez alkalomból (még augusztusban), de nem lehetett kihagyni, mert egyszer csak ott álltam a ház előtt :) És a tortám reggelről: És van egy gyönyörű virágom, ami csak az enyém, de nagyon igazi :)) Aztán  a nap megállapítása (újra), ha a facebookon nincs ott oldalt, vagyis nem látható, hogy szülinapom van, máris elmaradnak a köszöntések... És köszönet azoknak, akik tudták, készültek, emlékeztek és köszöntöttek :))

Udvaros D.

Kép
Vasárnap este Udvaros Dorottya És mégis szép c. rövidített estjén voltam, voltunk és nagyon jó volt. Udvaros igazi díva és nagyon élvezi amit csinál. A műsor (érdemes rákeresni némelyik dalra a youtube-on és meghallgatni:

Heti MP

Szülinap táján (sem) nem írhatott volna jobbat... "Vigyázz! Ne az legyél, akinek látnak - hanem az, akinek te akarod látni magadat." Ebben az útravalóban elrejtettem egy fontos szót. Nyilvánvaló, ha a tükröknek élsz, és meg akarsz felelni mások elvárásainak, elveszítheted valódi arcodat. Sokféle arcunk van. Kifelé mutathatjuk azt is, amellyel könnyebben elfogadnak. A arcunk ezért fárad el estére, mert az izmait nem a bensőnk mozgatja, hanem a külső megfelelés kényszere. Minden kozmetikus tudja, hogy az arcizmokat ki kell lazítani, és a másoknak mutatott "álarcunk" ráncait ki kell simítani. Egy jó kozmetikus nemcsak az öregedés, hanem a pszichés feszültségek és hazugságok ellen is küzd, de ez csak a gondolat első fele. A fontos szó az útravaló másik felében van: "Akarod". Nem azt írom, hogy légy az, akinek látod magad, hanem azt, hogy légy, akinek "látni akarod magad". Mert még nem vagy az! A híres Broadway számban azt dalolja a büs

Napi okos

"Az egyetlen hely, ahol az álmod lehetetlenné válik, a saját gondolkodásodban van." (Robert Harold Schuller)

Napi tanács

Ámen... "Ami fontos, azt csöndesen ébren kell tartani magunkban napról napra; egy pillanatra sem szabad elengedni. Egy napon valóság lesz...." (Popper P.)