Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 25, 2021

jelentős május

Kép
Kép

RIP Saci 🖤🙏

Kép
Tegnap reggel úgy keltem fel, hogy munka után dolgom van. Akkor még sütött a nap és úgy terveztem, 5-kor legkésőbb távozom és megyek gyalogolni. Legalább az Árpád lábáig... 5 helyett negyed 7-kor szabadultam, hűvös volt, fáradt voltam, sapkám sem volt. Aztán ahogy leértem a lépcsőházból és az utca végében villamos irányt kellett választani, annyira nyilvánvaló volt, hogy nem lehet más út, csak a Margitsziget felé vezető út. Nagyon jó tempóban jó érzéssel nagyon hamar elértem Árpád lábát, de nem volt kedvem az 1-es villamoshoz. Gondoltam visszasétálok még kicsit és felszállok a 26-os buszra, egyre hűvösebb volt, esteledett is (inkább a felhők miatt tűnt későbbnek). Aztán pont nem jött a busz és nem akartam ott várni, mindig mentem visszafelé egy megállót (még mindig volt idő a buszig), és így elfogytak a megállók, én jól éreztem magam és végül kiértem a szigetről. :) ... igaz, hogy onnan még haza is kellett jönni... Újabb csodás fasort mutatok (amúgy nem fotózgattam, ez tegnap nem is sé

2x oltva

Kép
 Megkaptam ma a második oltásomat is. Ezt ünnepelvén kaptam magamtól ez a szépséget. Gyerekkoromban sokat voltam betegecske, sokszor kaptam a házi orvostól szurit, és ha 'túléltük' a rendelést, mentünk anyukámmal a szemben lévő Áfész boltba, ott mindig volt színező, filc és narancslé. :) Ezekkel felszerelkezve mentünk haza. Színező van itthon, de úgy éreztem, hogy ez a szépség kijár. Alapvetően nem változunk. :) Ezt a kórházban fotóztam, sok ajtón ez van kint. (Mindenkivel kedvesen és udvariasan bánj, nem azért, mert ők kedvesek, hanem azért mert Te az vagy!)

7600

Kép
 Íme, 7600. poszt :)

szépség

Kép
Tegnap az egyik misén mondta a ritka jó kedélyű kedves atya Dosztojevszkij-t idézve, hogy A szépség menti meg a világot... persze elmondta azt is, hogy milyen környezetben hangzott ez el, de nálam szimplán (is) betalált, hiszen pont így próbálom saját magam is menteni. A délutáni (erőltetett menetű) gyaloglás indult ezzel a szépséggel, aminek az illata az egyik legkedvesebb nekem. Előző nap még nyoma sem volt.

öröm vagy aggódás

Egyetértek... egyet tudok, maradok takarékon, csak már nagyon felülnék a vonatra 6,5 hónap után... #Frei Tamás posztja

mai projekt

Kép
Vajon melyik lesz a mai győztes? Nehéz a választás. 🧶🤔🤗