Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 25, 2012

Napi tanítás

“Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele háromszor. Először, hogy legyőzd a félelmedet. Másodszor, hogy megtanuld, hogyan kell csinálni. Harmadszor, hogy kiderítsd, szereted-e csinálni.”  (Virgil Thomson)

Első nap

Ma indul valami új dolog, ami nem tudni milyen lesz, remélem jó, de legalábbis hasznos. Ehhez kapcsolódik: http://bernoblogja.blogspot.co.uk/2012/11/mai-angyalok.html

Napi szép

"Ne fájjon a szíved azért, ami elmúlt! Ami fontos volt belőlük, az már benned van, az már te vagy. S ha ott maradsz a romok között, ugyan hova épülhet mindaz, ami még előtted van?" (Popper Péter)

Napi bölcs

"Ha az örömöd attól függ, hogy valaki mit tesz, illetve mit nem tesz; akkor csapdába estél. Mert azt nem tudod irányítani, hogy mások mit gondoljanak vagy tegyenek! De ha felfedezed, hogy az örömöd senki mástól nem függ, csak magadtól, akkor felfedezed a legnagyobb szabadságot, ami lehetséges, és ami még legvadabb álmaidat is felülmúlja. A boldogságod attól függ, hogy TE minek tulajdonítasz jelentőséget!" (Jerry Hicks)