Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 4, 2019

"Yellowstone Theme" LIVE by Brian Tyler

Szerintem ez lesz az új csengőhangom. :) "Yellowstone Theme" LIVE by Brian Tyler

Hímzés

Kép
Pár éve egy nagyon kedves, nagyon szeretnivaló idős házaspár csöppent az életünkbe, nagyon megszerettük őket. Vasárnap átjött Edit néni, szorongatott magánál egy szatyrot és kibökte, hogy ezt nekem adná, mert tizensok évvel ezelőtt elkezdte Münchenben, de már nem akarja kivarrni, de szívesen megtanítja (és a gobelint is - a horgolás már tavaly is elmaradt, pedig olyan szép terítőket horgol, hogy nálam ami van, azt már 85 %-ban tőle kaptam), ha van hozzá kedvem. Nyilvánaló, hogy van. :)

Csigalassan

Kép
Ez a csiga még péntek este, egy borzasztóan pocsék nap végefelé 'haladt' át előttem a szakadó esőben. Pont arra gondoltam, hogy pont ilyen lassan rendeződnek a dolgaim, ilyen ócskán, nyálkásan és lassan.
Kép
Így hasadt a hajnal hétfőn reggel mifelénk... Sajnos nem adja túl jól vissza, de gyönyörű volt.

Szitakötő

Kép
... amikor az ember egyik kolléganője visszajön 2 hét szabadságról és másik háromnak hoz ajándékot, mert eszébe jutottunk a Balatonon, az nagyon szíveetmelengető. :)

Janka

Kép
Akinek van kedve, ereje, segíthet - szerintem folyamatosan, szerintem a képeslap mellé mehet kis történet, írás is (az életkorát megkérdeztük, 8 éves): A mi ÁT-unkon egy kolléga (én csak látásból ismerem, de a többiek jobban) kislánya az érintett, valamilyen balesete volt, többet nem tudunk, részlet a levélből: "...  hazaengedték Jankàt. Ma mentünk volna nyaralni, neki ma kezdődött volna az igazi vakàció... Sok mindent kell àtalakítani, hogy neki az új élethelyzetben jó legyen. ... A fizikai fàjdalmàt enyhítjük, a lelkét sokkal nehezebb... Arra gondoltam, ha benne vagytok ti is, akkor meglephetnénk Jankàt, hogy az itthoni lét elviselhetőbb legyen. Sajnos nem vihetjük semerre nyaralni, mert nincsen szàllítható àllapotban. Annyit engedélyezték az orvosok, hogy hazàig eljöjjön, de többet nem. Arra gondoltunk, ha küldenétek neki képeslapot , akkor annak nagyon-nagyon örülne és a kis lelke is talàn jobban lenne...a címünk: 1173 Budapest, Ferihegyi út 110-118. D. lph. fsz