Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 17, 2021

végre szombat 🙏

Kép
Ráérősen indítom a hétvégét, pedig ezer dolgom van, de muszáj alapozni. 😊🤭

magyar kultúra napja

Kép
A tegnapi és mindegyik napra: és amit megszavaztam (az egyik felét): #NS/Tóth Árpád: Egy lány a villamosban Tegnap ebéd közben hallgattam meg, direkt nem néztem csak hallgattam, és ott ültem a "robogó, zsúfolt, sárga ravatalban", amely a "sötét hivatal Felé viszi szegény leányt"...  Annyira megérintett, hogy belebőgtem a rántott sajtomba és arra gondoltam, hova tűntek a 'tóthárpádok', főleg a 2M viliről...? 🤭🚋📚🚊 Covid óta higiéniai okokból nem olvasok könyvet BKV-n, de pont ezért (is) szeretek olvasni: "...De addig még övé a betűk lelke, A kopott regény minden szava dal: Grófnővé szépűl, herceg lejt feléje, S féltérden helyezi szívét eléje."

21-esek

Kép
 Még a csütörtökhöz: forrás

40/4/4

Kép
Tegnap ebéd után kaptam egy 'értesítőt e-mailt, majd ajándékot is. Nagyon meglepődtem, nagyon örültem, tegnap ünnep volt. 🎂🎁🤭💝

farsang

Kép
Fánk-hívő vagyok, és bár sajnos már nem mindegyik félét életem meg, de a keresztanyám forgács fánkjáért megveszek. 🤭 Finom, illatos és gyönyörű.

az igazi(k)

Kép

az elmúlt napok

Kép
Fura egy hét volt: Kedd reggel 7-kor kb 10 tányertól vettem búcsút (nem így terveztem) Szerdán elértem a 111. napot Duó barátommal: Csütörtökön fotel-színházba (Megyek utánad) kellett volna menni, de amire oda jutottam, inkább elnapoltam  hogy ne aludjak bele (így pénteken) aludtam bele, de majd elolvasom. ÉS komolyan mondom, hogy majd csak matiné előadásokra fogok járni, ha egyáltalán újra rászánom majd magam. Tegnap (péntek) reggel pedig megittam a 21. Smoothie-mat sorozatban, és még egy szivecske is sikerült a tetejére. És a csodálatos tegnapi napkelte és annak öröme, hogy végre péntek:

lemaradva

Kép
Nagyon lemaradtam a héten mindenfélével, igyekszem a hétvégén pótolni, addig is itt ez a szépséges, amit ma délután fotóztam.

az én kis havas falum

Kép
Azt hiszem, hogy október tizenvalahányadika óta most látom először, a képet most is úgy 'loptam Gréti-anyu instájáról. A dombom, a 'hegyem', ahol annyit szánkóztam gyerekként, ahonnan messze, nagyon messze ellátni, és pont elég fölérni. Hiányzik... hóval és nélküle is. 

Angyalkert

Egy direkt dalért mentem a YouTube-ra mosogatás után és olvasás előtt. Épp beírtam volna a dal címét, amikor megláttam ezt legfelül. Tudtam, hogy készül, sőt el is készült, de amúgy nem foglalkoztam vele. Elkezdtem nézni a riportot, közben láttam meg  hogy majdnem 40 perc, és a rövid vasárnapokon azért megnézem, hogy mire szánok ennyi időt. Aztán ahogy néztem, teljesen elvarázsolt, amit látok/hallok/érzek belőle, nagyon tetszik. 😇💝 #Angyalkert werk