Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 15, 2016

4000 felett

Kép
Óh, itt a Josh Groban okozta kábulatban közben átléptem a 4000. bejegyzést, konkrétan ez már a 4004. :)

50

Kép
Bakker! az 50-re én is ŐT kérem...! ;)

Sarah McLachlan & Josh Groban Sing "The Arms of An Angel"

Kép

Erkélyes

Kép
Ezeknél a képeknél óhatatlanul jön a kérdésem, hogy vajon náluk soha nem esik...? :)

Shape of My Heart - Sting, Josh Groban, and Chris Botti

Kép

Josh Groban - Broken Vow

Kép
Ezt csak azért, mert szerdán már nem futotta rá... :)

Josh Groban - To Where You Are

Kép

You Raise Me Up

Kép
Háát, ez még mindig... ennyi nap után is, mármint még mindig csak tegnapelőtt volt... :)) Ezért A hangért még ezt a hajótörött-ősember fazont is elnézem - bár nehezen... Ez a felvétel annyiból jobb kicsit, hogy egészen közeli... :)
Kép

Vattacukorszínben

Kép

Titkosügynökök

Kép
Vannak napok, amíg így néznek ki hazafelé tartva... Mielőtt a házakhoz értünk, csak annyit mondtam, hogy vigyázzanak a ki-betartó autókra... Ezt tudták belőle kihozni, hogy nem körülnéznek, jönnek-e az autók, hanem rejtőzködnek... :) Ja, és Alex valahol látta a kommandós jelet, de gőze nincs, hogy tulajdonképpen mi mit jelent, ezért csak össze-vissza mutogat az ujjaival, Matthew-nál pedig nem igazán tiszta, hogy Pókemberes kilövéssel támad-e, vagy puskával, mindenesetre a keze Pókemberes, viszont a hangok egyértelműen Kalasnyikovra hasonlítanak. :)

Színek

Kép
Azt hiszem a két kedvenc színem a kék és rózsaszín. :) Ez persze egy korábbi kép, talán az első igazi tavaszi napon készült. Ez itt egy fácska az utcáról, múlt hétről: ÉS, bár ez nem az előző színkörhöz tartozik, viszont a sarkon végre kinyílt az orgona (idén nem tudom, hogy hogy ilyen későn), úgyhogy iskolába jövet-menet mélyeket slukkolhatok! :)

Képecskék

Kép
Valójában nagyon jó helyen ültem, igaz, hogy messze és fent, de szinte teljesen középen. :)

Még mindig...

Kép
Tudom, valószínűleg gáz saját magamat linkelni, de figyeljetek: http://bernoblogja.blogspot.co.uk/2016/02/josh.html A februárban talált poszter még mindig ugyanott volt tegnap is. :)

Josh Groban sings You Raise Me Up at Royal Albert Hall (Stages Tour)

Kép
Úristen, ebbe most is beleborzongtam, hihetetlen, hogy ez tényleg megtörtént!!! :)) /Sajnos ebbe valaki rémesen beleénekel, de próbáljatok a másik (sokezer) hangra figyelni. ;)
Na, hát ma aztán biztosan tudom ezt értelmezni. :) Vannak napok, amelyek tökéletesre sikerülnek, nem feltétlenül azért, amit aznap véghezvittünk, hanem azért, amit akkor éreztünk, és amire mindig is emlékezni fogunk belőle. Tom Ryan

Josh 2.0. :)

Úh, hát reggel akartam még linkelni, csak aztán nem nagyon értem ma rá napközben, most meg úgy szétfolytam, hogy nem is emlékszem, mit akartam mára linkelni. :) Nem is tudom, honnan kezdjem, imádom ezt az embert, a hadarását, a csodálatos hangját, a lelkét, a színpadi kiállását, hogy a lökött sztorizgatása után olyan énekel, olyan összeszedetten, hogy néha képtelenség, hogy ugyanaz az ember-e, szóval mindent, még azt is, hogy ha privát infót-képet mutat magából, hajléktalannak is elmenne és még a kutyája is jobban néz ki. De mára megint kimosdatták és kifésülték, tehát igazán ragyogó volt. Mindene ragyogott, tehát így én is. Az egyik legjobb érzés, amikor a zene és a leghangok átmelengetnek, bizsergetnek és minden ócskaság tovatűnik. Nem titok. Ennyi. :) Vannak helyzetek, emberek, akiknek kapcsán továbbra sem fogok gondolkozni túl sokat, csak rá fogok nyomni a jegyvásárlásra. A mai tökéletesen fantasztikusan gyönyörűszép két óra is ezt igazolja. Szóval dolgos szerda után, hat kö

Josh Groban - You'll Never Walk Alone

Kép
HOLNAP!!! :)

Rómeó és Júlia

Kép
Tegnap az egyik metro aluljáróban láttam meg azt a plakátot és olyan erőteljes hatása volt, hogy arra gondoltam, lehet, hogy meg kéne nézni. Nagy kihívás, mert valószínűleg, (de leginkább biztosan) a szöveggel gondjaim lesznek, viszont a fordítást elég jól ismerem, a történetet főleg, legalább háromszor olvastam még iskolásként is. Érdekes lenne kipróbálni, hogy ha így jobban, szinte csak a játékra figyelnék, milyen lenne a hatás, mi jönne le 'csak' játékból. :) És mi más lenne anyanyelvi gyakorlás, ha nem ez... :) És úgyis Shakespeare-évforduló van idén. http://www.lovetheatre.com/tickets/4262/Romeo-And-Juliet?gclid=Cj0KEQjwvOC5BRCb_8yNmZ_ls9IBEiQACTz8vnhlRC4xcWP-FhtF21yzcZUiVIfGSTtmabVikmTD5j8aAv7R8P8HAQ

Josh Groban live concert in Washington DC - Stages Tour 2015

Kép
Holnapután-után! :)