Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 28, 2019

Probléma

Kép
Jelen problémám, hogy szeretnék egy ilyet, ami másfél éves naptár, de ugye most év végéig van naptáram, amit nagyon szeretek, de közben meg rajongok az ősztől induló időszakokért, mert ugye nálam ott van év eleje... :) és mi lesz, ha ezt most megveszem és év végén még szebbeket látok....?! jajjjjj  :)

Budapest: The Taste of Europe. Timelab & Havasi collaboration

Kép
... emlegettem ugyebár a Bazilikát múltkoriban... Hát, íme: teljes képernyő és muzsika: Budapest: The Taste of Europe. Timelab & Havasi collaboration

Cserkók

Kép
Remek, egyszerű, ingyenes módja a segítésnek. Erről többet itt: https://www.facebook.com/Lubics-Szilvia-513501218823951/

Hello augusztus!

Kép
Kedves augusztus, valóban légy csodálatos, nagyszerű és valahogy más.... ÉS hozz nekem egy jó állást nem huszadikáraelfogyó bérrel és egy száraz plafont. Köszönöm.

Vasalásos

Kép
Ennyire nem szokott rossz lenni a helyzet, de bizony igaz, hogy egyik széken vagy A fotelban bizony 'ők' szoktak ülni... :)

Baj lesz

Kép
Az van, hogy baj van... megjelentek az irodaszerek tömegesen és nekem bizony ez nagy csábítás mostantól egészen szeptemberig... :)

Kicsivirágaim

Kép
Legszívesebben beszedtem volna őket, úgy pofozkodott az eső jéggel együtt. :(

Péntekre

Kép
Elmaradt poszt, de az ünneplés megvolt: Isten éltessen sokáig boldogságban, vidámságban, egészségben minden Annát és Anikót! :)