Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 1, 2017

HAVASI — Abelle (Official Concert Video)

Kép
Nagyon szeretem, hogy elkápráztat a csinnadrattás nagy show-kkal, de közben meg nagyon szeretem az egyszerű(bb) tisztsaságot is. A mai estén ez a kedvencem.

Szabó Magda 100 - kiállításmegnyitó

Kép
Tudjátok, hogy vagyok Abigéllel, hát szeretném is nagyon megnézni a kiállítást (is).

Lara Fabian - Choose What You Love Most (Let It Kill You)

Kép

HAVASI — Az út (Hivatalos videoklip)

Kép
Újra megosztom, mert nagyon szeretem. És mert nagyon igaz.

Grecsó megint

Az van, hogy valaki nagyon rázza a kertkaput! :) Ja, Grecsó K-nak hívják. Itt egy friss interjú, és megint azt érzem, a szívemből szól-ír. Azt hiszem a legelején fogom kezdeni, az első könyvével kezdek és így-úgy tovább, hogy lássam, tényleg az van-e, amit mond. De addig is egy remek interjú vele: http://kulturpart.hu/2017/10/05/egy_vilag_ahonnan_nezni_lehet_az_eletet pl a paradicsomos résznél megborzongtam- a nagy magyar hazatérés második hetét töltöttem otthon, tehát egy hét után mentem haza és még éppenhogycsak elkaptam az utolsó kerti paradicsomokat. Mint az eszelős, paradicsomot paradicsommal ettem, egyenesen a kertből... Ezt a szédületet és ízt a szájában csak az érzi, aki próbálta - kóstolta.

Lara Fabian - Camouflage - "Making of.." (Official Video)

Kép
Szeretem, hogy ilyen lelkes és dolgozik. :) Bár a régi dalait (is) nagyon szeretem. Jó lenne mégis eljutni a tavaszi koncertjére majd.

Tizenkilencedik

október 6. péntek Na, nem semmi péntek volt. Sajnos semmi hívás nem jött, de Okoska amúgy is bemondta az unalmasat, ma reggelre végleg úgy döntött, nem kíván a továbbiakban engem szolgálni. Szégyellje magát, amiért épp most hagyott cserben, amikor igazán szükségem lett volna rá. Megvan az utódja, épp a nevén gondolkozom, nagyon csinos egyébként a Hölgyemény és most egyelőre a Hope-ig jutottam, mivelhogy reménykedem, hogy csupa jó hívás jön rajta... ;) Amúgy örömteli, hogy ilyen szép őszi nap volt ma is, sajnos, hogy most csak a beton van körülöttem, de így is örülök neki. Ja, és még a lakcímkártyám is érvényes újra. :) Sikerült elintézni ma reggel az Okmányirodában. Egyébként közel három hét után azt kell mondjam, hogy talán kezdek megérkezni a valóságba, mert hihetetlenül fáraszt már ez a sok ügyintézés, és persze a java még hátravan.

Tizennyolcadik

október 5. csütörtök A HVG-s börze második napja is kimaradt, mivel második körös interjún voltam délután és arra muszáj volt egész délelőtt készülni, tájékozódni, infókat keresni, stb... Az interjú nem volt egyszerű, nevezhetném vallatásnak is, de azt hiszem, hogy rajtam nem múlt, én ennél többet nem bírok produkálni és reprezentálni magamról. Hagyjanak dolgozni egy hétig, aztán nem lesz mit kérdezniük. :) hahaha :) Este levezetésből újra csatlakoztam az Oriflame-s csapatomhoz, igazán jó kis ötye volt, pont arra volt szükségem. Jut eszembe, ha valaki még nem lapozta át a 14-es katalógust, még pár napig megteheti: https://hu.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1

50

Kép
Ma reggel csatlakoztam egy zárt klubhoz a Facebookon (kézzel készített ősz), gondoltam egyet és betettem az alábbi két képet és 12 óra alatt kaptam a csoportban 50 like-ot. Azt hiszem, soha ilyen sikeres posztom nem volt még a Facebookon. :)
Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt. Wass Albert

Tizenhatodik

Kép
október 4. szerda Délelőtt próbáltam még ezt-azt intézni és felkészülni a délutáni interjúra, ami nem volt könnyű, teljesen lemerültem a végére, haza is kellett jönni császkálás és találka miatt, főleg, hogy estére repis színházjegyünk volt. Érdekes előadás volt, bár szerintem kicsit vontatott és indokolatlanul hosszú itt-ott, de a végén amikor a 37 éves lány kipakol, kvázi a szívemből szólt. http://orlaiprodukcio.hu/plays.php?id=4084 És persze az interjú miatt nem rohangásztam délelőtt és nem mentem el az állásbörzére sem.

Tizenhatodik

október 3. kedd Nos, nem volt jó idő. Persze előtte végig, úgyhogy nincs ok panaszra. És az esővel megjött a várt áttörés is, három interjú időpontot is kaptam kb 2-3 óra alatt. Persze egyik lehetetlenebb időben jött, mint a másik, az elsőnél épp öltöztem-vetkőztem, a másodiknál álltunk a szakadó esőben a celli vasútállomás előtt és vártuk a buszt, a harmadik esetben már a buszon ültem de épp nagyon rázott, tehát háromszor kérdeztem vissza a házszámra.

Tizenötödik

Kép
október 2. hétfő Délelőtt bejártuk Sárvárt, szereztünk új anyagot a bögötei teraszra - amolyan őszi ruházatot. :) Íme: Ennél persze több 'ruci' készült, de nagyon hideg volt amikor fotóztam. :)
Kép

2CELLOS - Love Story

Kép
Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet, mint eddig. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy te is itt vagy a földön. Kornis Mihály

Örömhír

Kép
De jó! :)

Grecsó K.

Kép
Grecsó K-val 'kacérkodom' egy ideje, vagyis inkább ő velem, karácsonyra már megkaptam egyik könyvét, meg amikor most választhattam valamit a Libriben, nagyon szorongattam az övét (igazából ott vaciláltam, hogy Coelho vagy Grecsó, de mivel még nem olvastam, ami itthon van, addig nem akartam, de szerintem karácsonyra fogom kérni majd, ha addig nem vehetem meg), erre a pénteki Szabad Földből visszanézett rám, tegnap tudtam elolvasni és akartam is fotózni, de elmaradt. Az előbb viszont szembemosolygott a Facebook-falról. :) Íme. Szerintem több ponton is sejteni fogjátok, hogy miért vagy miként volt rám hatással.

kv

Kép
Hát, több ilyen cimbim is van, vagyis csak volt, vagy nem is tudom.
Lelkünk olykor néhány órára feloldódik a szépségben. Ezek az órák, amikor valóban élünk. Richard Jefferies

Tizennegyedik - két hét

Kép
október 1. vasárnap Az van, hogy két héttel ezelőtt éppen most pityeregtem a reptéren és bizony nem szűnik a gyerekes hiányom, sőt, egyre jobban ömlenek az emlékek. Ma még mindig pakoltam, már nagyon nem bírom, de tegnap megjött a maradék három csomagom is, így azzal volt még teendőm, aztán holnap valahova eltűntetjük a dobozokat egy valamikori költözésig, mert nem jó látvány a kupac a nappali sarkában. De azért a kreativitás is kapott ma, elkészült egy egyszerűbb ajtódísz (az új ajtó nem szögbarát, úgyhogy nem kaphat nehéz díszt). Még tegnap délután 'lelegeltem' a kert végében egy csipkebogyó bokrot, azzal tegnap is sok munka volt, de aztán alig vártam, hogy megcsináljam azt, amit már a lelki szemeimmel láttam. Íme az ebből ez lett című sorozat. :) Ez egyébként az étkezőasztalra került, csak kint jobbak voltak a fények, ezért fotóztam ott. Nagyon elégedett voltam a végeredménnyel, vagy hát leginkább saját magammal. :)

Tizenharmadik

Kép
szeptember 30. szombat Egész délelőtt a kreatív akármiket válogattam és rendszereztem (már ami eddig előkerült), délután pedig még mindig annyira jó idő volt, hogy kint járkáltam meg a kertben ügyködtem. :)

Október - tiszta lappal

Kép