Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 14, 2017

HAVASI — Daisy titka (Hivatalos videó)

Kép
Remek, végre péntek, a csellósok és a zongorista is új videóval lepett meg :) A Pianóssrácok meg megírták, hogy arccal London felé vannak. :)

2CELLOS - May It Be - The Lord of the Rings [OFFICIAL VIDEO]

Kép

If Tomorrow Never Comes

Kép
Vannak az életünkben olyan események, amelyekről - miközben javában zajlanak még - tudjuk, hogy sohasem felejtjük el. Ilyen egy-egy jó beszélgetés, egy ölelés, néha egy szép zene; amíg éled, egy Hang azt mondja benned, szívd magadba jó mélyen ezt az élményt, mert ebből kell táplálkoznod egy életen át!" Ne felejtsd el!... Ide vissza kell találnod, mindig! Müller Péter És ezt is-se: https://www.youtube.com/watch?v=c5zWjZxABRo
Kép
Nyájas táj, hívogató. Ezt mondja: "Ne siess. Pihenj. Hallod a fák zúgását? Valamit üzennek." Az ember megáll, hallgatja a zúgást, s egyszerre megérti, hogy kár volt sietni. Márai Sándor Eredj ki a szabadba, ki a földekre, a természetbe, a napfényre. Eredj, és magadban akard föllelni a boldogságot; gondolj a benned és körülötted rejlő sok szépségre, és boldog leszel." Anne Frank

2CELLOS - Shape Of My Heart [Live at Arena di Verona]

Kép
Esti borzongás ;) és  a probléma az, hogy csak télen jönnek Londonba, tehát őket máshol kell levadászni. :)

Vasárnap

Kép
Szerettem volna írni és képeket is mutatni, hogy hol jártam vasárnap, de egyszerűen nem lesz energiám, szerintem hétvége előtt nem. :( De addig is, mutatok valamit, aki ki találja, hogy ki ez és vajon hol (és miért) készült, kap egy ajit - ősszel. :) Péntek estig lehet küldeni a megfejtéseket.

PIC-ik

Írtam már a PIC-i babákról itt, tényleg nagyon-nagyon érzékenyen érint az összes ilyen pici, azok is, akiket nem ismerek. Mindig elszorult a szívem, amikor láttam-hallottam elvijjogni mellettem egy-egy koraszülött-mentőt és amióta ezt tegnap olvastam, újra ez történt: " Ha egy Cherny mentőt látsz szirénázva, mégis 40 km/ óra sebességgel haladva, és nem a gázpedált nyomva, ne szidd, hogy minek szirénázik ha nem is halad? A ko csiban egy koraszülött életét mentik, és csak egy hirtelen fékezés, agyvérzést okozhat a babánál- amit adott estben a te türelmetlenséged okozhat. A Cherny mentő sokszor nem utat és sebességet kér, csak figyelmet, hogy egyenletes sebességgel szeretne haladni. "