Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 11, 2019

Véget ért

Kép
Augusztus 7-én véget ért az angol tanfolyam. Jól sikerült. 😊

Magyarra készülve

Kép
Most is lesznek magyar órák...

Anglia

Kép
Lehet, hogy kicsit hűvös lesz a fogadtatás...

Szépséges

Kép
Pár hónappal ezelőtt egy virágboltban láttam meg először egy gyönyörű cserepest és rögtön beleszerettem. 'Jó' árban van, ezért gondoltam, hogy majd egyszer meglepem magam vele, vagy érem búcsúajándéknak, stb... Múlt héten aztán megláttam a virágbolt kirakatában, ami előtt napi kétszer elmegyek és mindig odaköszönök nekik, hogy na majd egyszer hazajöhet valamelyikőtök... Mutatom:

Borul és törik

Kép
A tegnapi napom igazán keretes és béna lett, reggel a vizes kancsó tartalma ömlött rám (nem volt jól rajta a teteje), este pedig ugyanott a nagyon szeretett kávéscsészém törött el - amit annak idején a legelső itteni munkanapomon vettem. Lehet, hogy intő jel... ;)

Kreuzenstein vára és a Klosterneuburgi Apátság

Kép
Normális posztot szerettem volna, de semmi időm már megint semmire, úgyhogy ez egy soványka bejegyzés lesz egy nagyon szép útról, ahol augusztus 3-án voltam. Az útról és a helyszínekről itt olvashattok: http://vivalditravel.hu/reszletek/sajat/231/kreuzenstein_vara_es_a_klosterneuburgi_apatsag A képeket itt találjátok: https://photos.app.goo.gl/sSd2QfaaVzDCw9187