Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 7, 2018

Összes

Kép
Nagyon szeretem, sokat is néztem, a Jane Austen könyvklub c. filmet. Akik látták, emlékezhetnek, hogy a srác, aki a klub egyetlen férfi tagja van, hasonló kiadványt szerzett be. Nagyon buli, ha tehetném és még lenne is hova tenni, beszerezném ezt is, pedig megvannak egyesével is a könyvek, de hát na... :)
Tudj örülni a kis sikereknek! Ne azt nézd, milyen messze vagy még, hanem azt is, ahová már elértél! Müller Péter

Egy szülinapi pótlás

Kép
Tegnap a borús komor délutánon szülinapoztunk kicsit ezzel a durvasággal és egy újabb madebybernuska is a helyére került. :)

Vágyott állapot

A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van. Bob Dylan

500

Kép
Bernadett, 500 ismerősöd lett a Facebookon! Köszönjük, hogy te is hozzájárulsz, hogy a világot közelebb hozzuk egymáshoz. Úgy gondoljuk, ez nagyszerű ok az ünneplésre!
Csodaszép... Jó, ha tisztán és fényesen tartod magad: te vagy az ablak, amin keresztül a világot nézheted. George Berbard Shaw
Gyönyörű... Az emlék olyan, hogy attól sóhajtani kell, mert belül valami elolvad." (Jókai Anna

Cikk

Kép
Ezt a cikket amiatt is teszem ide, hogy olvassátok el ti is, én nem tudtam egészben elolvasni, többször futottam neki. Nekem fölfoghatatlan és érthetetlen, mégis többször is eszembe jutott mióta olvastam, gondolkoztam azon is, hogy megosszam-e, de aztán mégis, ha már ennyire bennem maradt.