Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 25, 2021

árkádos

Kép
Az elmúlt években, akár ha csak az utolsó négy évet nézem is, rengetegszer elmentem ezen az útvonalon és soha nem jutott eszembe, hogy az árkádok alatt is lehetne menni, nemcsak az utcai - igazi - részen. :)

továbbadás

Kép
A szemfülesek már látták korábban ennek a posztnak a vázlatát, most igyekszem megtölteni tartalommal is. :) Dolgos és meleg hét volt ez is, nem maradt sajnos időm korábban megírni és sajnos a piszkozat helyett véletlenül kikerült. Érdekes módon az egész hétnek lehetne ez a címe vagy egyfajta mottója: továbbadni; mindenesetre nagyon elkísért ez a gondolat, lehet, hogy jobb is, hogy nem osztottam meg rögtön úgy rendesen. Már nem is tudom, honnan indult, onnan biztosan, hogy egyik reggel, talán kedden a metrópótlón hallgattam vissza a vasárnapi szentbeszédet:  #PF_2021. július 25.  (15. perctől van a szentbeszéd) (Annyit ülök reggel a buszon, hogy otthon elérnék Sárvárra :), itt meg lehet végre érdemi dolgokat is hallgatni, 'tömegeket' felköszönteni (egyik napra jutott 2 névnapos egy szülinappal, másnapra két névnapos - és még mennyi embert kifelejtettem sajnos) és jól elkésni is.) Szóval a szentbeszéd igazából a továbbadásról szólt és volt benne egy példa (30. perctől), aminek az

új arcok

Kép
Szegény kis kisvirágaim még úgy sem bírják a meleget mint én, igaz, hogy ők ülnek éjjel-nappal az ablakban... többen rossz bőrben vannak, biztatásul kaptak új harcostársakat. Egy kérdés volt az Obi-ban: ki szeretne hazajönni Bernivel? Ők négyen nyújtozkodtak leginkább:

nézz föl!

Kép
... elrohantam végre megvenni az őszre kinézett Erkel- jegyeket az Opera-szervezésre, és hát ilyen csodákat látni a "szimpla" lépcsőházban... 😲 Egyébként csodálatosan szép lesz az Opera, kívülről már alakul, lélegzetelállító.

szülinapos perec

Kép
... mert a perecnek is lehet szülinapja! ✌🥨🍾 És  csak ennyit kellett (t)enni érte :)

olimpia idején

Kép

SB-reggel(i)

Kép
Ma, Anna (Anikó - anyukám) névnapján, hétfőn reggel, amikor végig pótlóbusz jár (ami igazából még jó is, mert nem kell átszállni) úgy éreztem a négynaposra nyújtott hétvége után, hogy én képtelen vagyok valami extra tuning nélkül elkezdeni a napot. Íme: A latte csodálatos volt, és a pultos Marci kedves volt.  *A poszt a szép kártya segítségével jöhetett létre.
…mert lenyomatot készít a lelked minden helyről, ahol egyszer boldog voltál. Ez mágikus, érzéki montázs, erősebb minden fényképnél. A hely, ahol boldog voltál, nem mozdul belőled, nem cserélődik ki egy másikra és nem vész el. Megmarad neked... Montorffy Letti ... több is "bekúszásom" is van mostanában, hogy csak úgy jönnek a képek, innen tudom, hogy merre-hova vágynék, de nagyon...