Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 2, 2018

Őszi játék - ősztündér

Kép
Tudjuk, hogy szeretem az őszt, és ha ráérnék, színezni is szeretnék. A mostani játék ehhez kapcsolódik, nyomtassátok ki és színezzétek ki, és küldjétek el vagy adjátok oda a szülinapi képeslapommal együtt . 😊
Kép
A héten ő is otthonra talált végre ... 😊

Üzenet

Kép
2 hete (is) sokat pakoltam, és jött elő mindenféle cucc... pl sok elköszönő ajándék '13-ból... Az egyik csodálatos kisfüzetkéből/noteszból pl ez esett ki:

A szatyor titka

Kép
Nem szoktam titkolni, hogy ha akkus csavarhúzót látok, megdobban a szívem... aki valaha csak egyetlen lapraszerelt akármit is összerakott már kézzel, az most nagyon megért engem... Meséltem erről a főnökömnek tegnap valami kapcsán, mondta, hogy ő is akar egyet, mert múltkor volt neki egy kölcsönbe, és milyen jól jött neki... Erre ma reggel betipegett és a kezembe nyomott egy szatyrot, azt mondta, hogy ráérek visszaadni... Íme, ez volt a szatyorban...

Két hét múlva 38

Kép
Tegnapi ötye :)

Egyszerűség

Kép
Tegnapi rendelés, két egyszerűt kértek a "csak tegyél rá valamit"-jegyében. Nem szeretem az ilyen megrendelést, de azért próbáltam valamit összehozni:

16 a 38-ig

Életünk nemcsak cselekedetek, de talán még inkább a várakozás iskolája. Pilinszky János Ez nagyon így van, hisz látjátok, hogy számolgatok és azt is sokan tudják, hogy még mire készülök... Immár publikus, hogy a berno-lak (kicsi-pici) hamarosan megnyit, az egész egy ideges álomtánc egyelőre, de ma nagyokat léptem, pszichésen és fizikálisan is. Köszönöm a drukkolásokat és a hisztik-morgások elviselését főleg az utóbbi időszakban. A héten gazdagabb (próbálom innen nézni :) ) leszek egy hűtővel és mosógéppel és néhány IKEA "léccel" :) , és ha minden igaz, egy igazán marasztaló matraccal. A többire várnom kell még néhány fizetést, hogy rendben lehessek, de valami elindult és a szimbolikus újévre, és a tavaly ilyenkortól számított egy lábraállós-letelepedős év is hamarosan véget ér; aztán arccal előre megyek a jövő felé.
Kép