Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 2, 2019

2 év 1 nap

2 éve és egy napja történt, ma is szívetmelengető: https://bernoblogja.blogspot.com/2017/06/dal-nekem.html és pár nappal később: https://bernoblogja.blogspot.com/2017/06/2-dal.html

A mai napról

Kép
Fél órán át írtam egy igazán belülről jövő posztot a mai hihetetlen napról, aztán elszállt. Nem bírom most újra írni, negyed 1 múlt, még dolgozni is kellett volna. Talán holnap, meglátom. Mindenesetre a képek: Pontosan két éve is remek estém volt:  https://bernoblogja.blogspot.com/2017/06/koncert-kepekben.html https://bernoblogja.blogspot.com/2017/06/koncert-szavakkal-es-hangokkal.html
Nem az a fontos, hogy milyen nap van, hanem az, hogyan fogod eltölteni. Boldogan, vidáman, vagy magadba roskadva, búsan. Mindig van minek örülni a nehézségek ellenére, csak vedd észre a porszemnyi jót, és a napod csodás lesz. (E. Matthew Urban)

Margit híd

Tegnap kétszer is átmentem villamossal a Margit hídon és múlt szerdai balesetből adódó fájdalmat, döbbenetet, szomorúságot szinte tapintani lehet. Még fönt a hídon is rengeteg virág, mécses van és fekete lobogók. Persze rengeteg a primitív közemberi megszólalás, jobb lenne, ha hallgatnánk. Nagyon megráz  minden körben, amikor ezzel kapcsolatban látok vagy olvasok valamit, kezdek arra gyanakodni, hogy valamelyik korábbi életemben szerintem volt valami vizes ügyem. A hozzátartozók érdekében remélem, hogy mielőbb sikerül megtalálni az áldozatokat és méltó módon búcsút venni tőlük.

Színfoltok

Kép

Muskátlis kisablakomból

Kép
Délelőtt épp kinéztem a muskátlis kisablakomból amikor szokatlan látvány fogadott... :) ugye nem kell magyarázzam, hogy a 2x4 sávos Üllői út így nem szokott kinézni...?