Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 23, 2016

Selejtezés

Kép
Még mindig van mit kidobni (régi égetnivaló iratok) és közben találtam néhány szívet melengető emlékes cuccot is. :)

Kreatívkodás

Kép
Tegnap délután volt időm és ihletem,így összedobtam anyámnak az idei adventi koszorút és egy ajtódíszt. :) Tudom, hogy korán,de most vagyok itt. :)

Születésnap

Kép
Az ajikat most nem mutatom,de íme a szülinapi tortám és a vödörnyi utánozhatalan madártej. :)

Tegnap-ma

Tegnap áttettem a székhelyemet a bögötei rezidenciára. A nap el is telt, meg a mai is,hajnalban kozmetika,délután fodrász. :) aztán este szülinap -az enyém :)

Szerda

Ma volt a második napom a fogorvosnál, és még mindig szeretem,ahogy dolgozik. Persze megint néhány órára szájzár lett,és nem vállaltam be mégsem a néma vonatozást,inkább beszereztem pár dolgot a tervezett kreatívkodáshoz, aztán újra el- és bepakoltam, és mostantól csak olvasok (fél 8),hogy reggel ötkor felkeljek és hazabuszozzak.

Bridget

És akkor estére egy kis mozi,Bridget Jones 3. Briliáns. Nagyon jó lett! És még ettünk utána egy kis (vödörnyi) fagyos joghurtot. :)

Lady Budapest

Kép
A mai abszolút katarzis: Lady Budapest előadás

35 perc

35 percről igazából egy dal kellene beugorjon,de ma ennyi ideig tátottam a számat - a fogorvosnál. :) aztán utána órákig voltam beszédképtelen a zsibbadás miatt, ami annyira hülye érzés volt,hogy az utcán jártamban-keltemben a kirakatban vadásztam az arcomat,hogy tényleg akkora -e,mint ahogy érzem -értsétek jól... :) meg hogy nem folyik -e belőlem valami kifelé. :) Kicsit nehéz volt, mert ötye előtt voltam,viszont ma kiderült, hogy lehet valaki szórakoztató némán is :) Persze közben próbáltam kihasználni az időt,úgyhogy a gyógynövényes boltban (csurig volt) átadtam leírva,hogy mit szeretnék... Aztán elmentem vigaszdíjért a könyvesboltba,ahol folyton beszélgetni akartak velem: segíthetnek-e; mit szeretnék; kérek -e számlát ; kérek-e táskát; pay pass-os e a kártyám... Este hétre (5 óra szájzár után) újra beszédképes voltam,addigra volt négy különböző nem fogadott hívasom. Szerdán ismétlés, de ott már jobban szervezek felülök a vonatra. :) Csendesen olvasok majd. Mire hazaérek,már t

Mégis

Úgy döntöttem, hogy amíg az adatforgalom és a mondandó bírja,esténként adok egy kis szösszenetet. :) Ma,fura de még mindig ugyanaz a nap (bár éjjel negyed egy van már)van, 2-kor útnak indultam,és négykor már a szeretett reptéri hangulatot ittam magamba. Még mindig reptéri dolgozó akarok lenni, igaz,hogy a repülést vacakul bírom (igaz,csak a landolást,de az épp elég), de földi személyzet még lehetek tehát muszáj tovább gyúrni az angolt. Igaz,hogy a reptérre tartva negyven percet dekkoltam az állomáson,amiből tizenöt a jegypénztárban volt mert egy nő úgy feltartotta a sort,hogy a harmadik vonatot rudtam elérni. Persze a gép megint késett,bár most szokatlanul nagyon sokat,annyira túlterhelt Gatwick (is),hogy szerintem hamarosan az angolok összedobnak egy újabb repteret. A gép is szép új volt,új design,stb. Erős turbulencia meg minden volt,és a fél tíz helyett majdnem háromnegyed tizenegykor landoltunk,ami érdekessé tette a hazajutást,de még érdekesebb lett volna ha Okoskám nem ilyen ü

Majd jövök

Ide majd jövök november 1 után, felétek meg épp megyek. :) Pár óra és amint sikerül összevakarni magam, elindulok a reptérre, aztán amire igazán alvóidő lesz, megérkezem Pestre. Blogolni valószínűleg addig nem sikerül, vagyis az otthoni időben, de tudom magam élőképben és hangban prezentálni. :)

JB

Kép
Hm, róla csak azért nem linkelek sokat, mert nem úgy énekel, mint a többiek... ;) DE, ideje őt is jobban megmutatni, és még ha a pezsgő nem is annyira a kedvencem, de nem hiszem, hogy nem fogadnám el, ha... :)