Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 12, 2020

18

Kép
ma nem rohanok! :)

#100nap# - 12

Kép

#100nap# - 10 és 11

Kép
Ma bepótoltam a tegnapit is, és játszottam kicsit a színekkel, viccaverza.

17

Kép
Remek ötlet! 🤩 *majd körőlnézek újra, most nem találok ilyet, ha őszinte akarok maradni*

movie night Josh-sal

Kép
Tegnap hajnalban kiszúrtam ezt: gondban voltam az idővel,mert nyilván nem a magyar nézőnek találták ki (estére derült ki  hogy ez itt hajnali 3-at fog jelenteni). Le is tettem róla,baromi fárasztó napom volt, rosszul is alszom mostanában. Későn értem haza, sok volt a dolgom is még , magyar óra stb, a kocka is elmaradt de ma fogok pótolni, szóval minden komplikált és fárasztó volt.   Negyed 1-kor megébredtem, a ruhák még a mosógépben, a könyv rámesett,égtek a lámpák, visszaaludtam. Egy újabb rossz álomból riadtam fel később, gyorsan megnéztem, hány óra: 3.55- tart még vajon a koncert? 😁🤪 Tartott. Így aztán forraltam vizet teának és bekapcsolódtam a koncertbe. Ennek az albumnak a dalait nagyon szeretem. (Persze melyiket nem?) Nagy buli volt, egy tök jó koncertet nézni sokezer emberrel,ömlöttek a kommentek és nagyon sok jött Joshtól  is, néhányat mutatok is. (Amúgyis csinál jó dolgokat most is, pl énekel a fürdőjéből 😁) A következő időben több koncert is lesz így jó kéthete

16

Kép
Na, csak érjek haza! :) Ez most nagyon igaz lett, egész nap Havasi Balázs válogatás megy Spotify-ról a fülembe. Nem is tudom mikor hallgattam őt már ilyen intezíven.

S. Szt. Bernadett

Kép
A névadóm:  https://www.magyarkurir.hu/hirek/soubirous-szent-bernadett-szuz?fbclid=IwAR2EkjiEXa5gnwV2HCoRARN4Th4avSFFHPz7RrNGR-lk122QMXLjBig1qUE Nagyon nehéz, küzdelmes, rövid élete volt, nagyon régen elolvastam az életét. Nagyon sokáig nem szerettem előtte a nevemet, más akartam volna lenn - de nem kérdeztek. Most már rendben vagyok, ez az én nevem, hosszan, röviden, sok változatban. Különös, hogy évek óta senki nem köszöntött ezen a napon, az új kolléga mégis kibökte a naptárba és kaptam egy finomat. :) Látszik, hogy bolond világ lett, mert teljesen kiment a fejemből és ma már két irányból is eszembe juttatódott. (2002-ben egy induló képzésen voltam tanulmányis - nagyon szerettem azt a csapatot, az egyik kedvenc munkám volt, jellegéből adódóan kvázi minden felekezetből voltak hallgatók, az ökumeném akkor alakult ki, amikor egyik képzésen egy idősebb atya átadott nekem egy szentképet, Lourdes-ból hozta abban az évben...)

Lehet máshogy is

Jelenits-interjú   nemcsak gyakorlóknak 

#100nap# - 9

Kép

Vigyázzunk egymásra!

#együtt sikerül

15

Kép
Régóta mocorog bennem, hogy a portékával valamit már nagyon kellene kezdeni, az elmúlt hetekben kicsit sikerült rendezgetni a már kész dolgokat (mármint a fotókat), amelyeket szeretnék valahogy blogszerűen is megmutatni, illetve itt az ideje regisztrálni a meskán és egy sk táblát csinálni a Pinteresten... :) Szép kék ég napsütéssel. :) Imádnivaló tavaszunk lehetne amúgy... virágillat, sok napfény, jó levegő...

Kincsek a mélyből

Kép
A hűtő mélyéről különlegességek kerülnek elő, úgy mint múltkor egy üveg lecsó, tegnap pedig egy finom lekvár 💝

#100nap# - 8

Kép
A képen mindegyik olyan csálénak tűnik, pedig valójában nem, és majd feldolgozva szépen fognak passzolni egymáshoz. Ez egy kedves halványszürke kocka amúgy, este valahogy nem passzoltak a fények.

14

Kép
Hát, ez most nem fog menni, egyedül nehéz játszani :) De általánosban szerettem a gumis ugrálót, a gazdálkodj okosan-t oda-vissza, rengeteget babáztam, irodásat is sokat játszottam, meg hol tanítottam, hol óvónéni voltam. :) És jut eszembe, színezni is nagyon szerettem, ezt tulajdonképpen most is tudok. Na jó, ez így vicces, hogy játék és házimunka is, de mivel most mindjárt teregetni fogok és még mosogatnivaló is van, mindent megteszek az élvezetért. :)

#100nap# - 7

Kép

húsvéti sütés

Kép
Azt hiszem az első húsvét, amikor nem eszem agyon magam sütivel. 😋😀 ... de azért tegnap kipróbáltam egy bögrés almást:

Szoba kilátással

Kép
Tegnap ebédnél kinéztem az ablakon és arra gondoltam, innen nézve senki meg  nem mondaná, hogy valójában milyen kilátásom van... Minden csak nézőpont kérdése... 😉 Pedig "csak" tavasz  lett es helyet cserelt az asztal a fotellal.

13

Kép
Ez ma könnyű lesz! 😉

#100nap# - 6

Kép

különösen különös húsvét

Kép
Békés, egészséges húsvétot mindenkinek!

12

Kép
... én nagyon elmélyedtem a Quantico 2. évadában... :) De mellett olvasok is újra, és a varrós-horgolós kosaram is nagyon elől van.

#100nap# - 5

Kép