Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 20, 2016
Kép

"Menedék (Safe Haven)"

Kép
Újranézve_ Menedék Egy titokzatos fiatal nő érkezik Észak-Karolina egyik kisvárosába, ahol megtalálja az igaz szerelmet egy magányos apuka személyében. A megindító romantikus thriller alapjául szolgáló könyv írója Nicholas Sparks, a best-seller szerző, akinek a Szerelmünk lapjai és a Kedves John is köszönhető.

Idei első

Kép
Úgy süt a nap, hogy talán nem is igaz, 13 fok,16-os érzettel. Úgy gondoltam, itt az ideje az első beöltözős-napszemüveget kinti olvasásnak. Olyan ereje van a napnak,csak úgy melenget,mint a jó ölelés. :) Így szeretek olvasni, vagy egy jó puha plédbe tekeredve. Ennyi. Gondolom ezek után két eső jön, de mint mondják minden napnak a maga baja... ;)

JOHNNY HALLYDAY - Que je t'aime

Kép
Nem is tudom mit szeretnék jobban, énekelni vagy franciául tudni, vagy a kettőt együtt. :))

Josh Groban - Broken Vow

Kép

Josh Groban - You raise me up (Live)

Kép

Egyszerű csodák

Kép
A mai Art Club-on nagyon sokfélét csináltunk, többek között ki kellett valamit festeni és ahogy Alex a paca-papíron le-lehúzta az ecsetét, egyszerűen kialakult valami. A végén vettük észre, hogy pillangók születtek. :) Direkten sem sikerült volna szebbre szerintem.

Újabb szülinap...

Kép
... és egy újabb torta. Belül csokis. http://www.nosalty.hu/recept/csokitorta-9-nigella-fele-rusztikus

Adele in solidarity with Brussels

Kép
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/adele_brusszel_uzenet_a_terroristaknak

Heti MP

 Minden rózsa meg akar szépülni. Tudja, hogy amíg nem szép, még nem igazi rózsa. Első pillanatban nem is sejted ennek a gondolatnak a mélységét. A zen buddhizmus alapmondata: „Találd meg az igazi arcodat!” És most figyelj: amíg nincs meg, addig szüntelenül van benned valami nyugtalanság! Törekvés. Valami örökös elégedetlenség. Így még nem jó, ahogy van, és ahogy vagyok! Még nem vagyok „igazi”! Mindenki sejti, hogy van egy szebb arca is! És egy harmonikusabb lelke is. Szeretném, ha valakivé vélnék, és ha valakivé válna a gyerekem is. Ez a különbség a tanítás és a nevelés között. A tanítás csak információt tölt a fejekbe, de a nevelés: növel. Nem mennyiséget ad, hanem minőséget. Segít egy rózsának igazi rózsává válni. És egy gyereknek megtalálni és kibontani önmagát. Egy jó élet: nemesedik, ne feledd! Egy rossz élet romlik, vacak marad. Nem akar „megszépülni”, nem bontja ki magából, amit hozott. Igazán jó pillanatainkban érezzük, hogy szépülünk. S ahogy a mai, megzavart időjárás

Kísérlet

Kép
Az elektromosság tanulmányozása, avagy mit tesz Matthew hajával a súrlódó lufi. :)

Már megint :)

Kép
Az itteni iskolában a heti házi feladaton és a negyedéves projecteken kívül minden héten van egy -egy feladat,amit az igazgató ad.Ezek nagy marhaságok és nem egyszer nem vagyok hajlandó ezeket megcsináltatni. ;) Az eheti is egy marhaság,de ez most rajzos,úgyhogy nem hagyjuk ki. Valami szuperszónikus képtelenséget kell rajzolni. Matthew -et mutatom,félkész állapotban, ha igaz,egy repülő stadion amiben egyelőre hárman ülnek, nem nehéz kitalálni, melyik vagyok én... :)

Ugyanakkor

Kép
Kisütött a nap végre,közben meg elbántak Brüsszellel,az egyik bakancslistás városommal. Hát hogy van ez?

Pakkot kaptam

Kép
Tegnap jó nap volt, mert még a húsvéti szeretetpakkom is megjött, úgyhogy van egy kis diszítésem. :)

Adele-ról

Nem tudom, hogy is kezdjem. :) Csapongani fogok és lehet, hogy pár nap múlva is visszatérek. A tegnapi koncerten hogy ott voltam, talán nem is valóságos. Mert ami ilyen jó és beteljesülős, talán nem is lehet valóságos. A tegnapi koncertre nagyon vágytam. Évekkel ezelőtt megfogalmaztam és nem gondoltam volna, hogy egy ilyenen ott lehetek. Adele az életem része, vagyis a dalai. Nagyon sokhoz konkrét emlék, helyszín, személy kapcsolódik. Másikak maguktól érintettek meg. Szóval már órákkal a koncert előtt ott lődörögtem. Mert ugye nehogy lekéssem. :) De valahogy nem jött az izgalom, a koncert előtti bizsergés, csak fáradtságot éreztem. Aztán elkezdődött és azt mondtam magamnak: hülye vagy? mit nyervogtál előtte?! :) Ráadásul a tegnap délelőttöt leszámítva nagyon régen nem hallgattam már Adele-t huzamosabb ideig. A csaj pont olyan, mint gondoltam. Bár ez nem is igaz, mert még többet adott. Tudjátok, hogy  a Royal Albert Hall-os koncertjét nagyon szerettem, megvan dvd-n, sokat néztem-h
Kép