Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 23, 2011

Vers Mindenkinek

‎"Bármit is tartalmaz a jelen pillanat, fogadd el, mintha magad választottad volna azt! Mindig vele működj, s ne ellene! Tedd barátoddá és szövetségeseddé, ne pedig az ellenségeddé! Ez csodálatosan át fogja alakítani egész életedet." Eckhart Tolle

Itt van az ősz... (vagy ez már nem az?)

Kép
Tegnap óta csak a felhős eget és az időnként szünetelő esőt látom (mármint amikor nem szünetel :) ), attól tartok tényleg megjött a sokat mondogatott angol ősz/tél... Külsőre a kert még elég zöld, meg kezd mindenféle színben lenni, leginkább kopaszodik :) a kép a szobám ablakából készült :) Hétvégén említettem, hogy van egy gyönyörű Miku-virágunk, íme :) 

Élőlények

Kép
A házban és annak környékén (van aki csak a környéken :) ) eddig nem sokféle élőlényt fedeztem fel, de ezekből elég sokat. Számomra érthetetlen, hogy október végén honnan van és mit csinál még továbbra az a rengeteg darázs, de nagyon sok vannak. Ugyanígy szép számban vannak katicabogarak :) Csuda design-osak, nemcsak a megszokott színűek. Éjszaka állítólag rókák is járnak... ;) ... és a fő attrakció, hogy hármasával járkálnak a mókusok a kertben :))  Ezekkel Matt jót tud 'veszekedni' az ablakon át :) Némi prezentáció: És aki leghamarabb megírja a helyes választ, hogy  hány mókus van a képen, ajándékot kap :)

Így is lehet (?)

Kép
Állítólag gyakori a hasonló lakóhajókon való utazgatás és van aki még ilyenen is lakik... és láthatjátok, hogy nem korfüggő :) (érdekes megfigyelni a két különböző víz-szintet!) Kb 10 percig álltam a hídon, ahol ezeken fényképeztem (ez is Camden-ben volt):

Camden Town

Kép
Eme helyen pár hete jártam, csak valahogy elmaradt a bejegyezés róla. Érdekes egy hely, egész sajátos hangulata van,de oda legjobb ha kipihenten megy az ember gyereke és nem vasárnap délután, meg a tömeg elviselhetetlen. Utcarészlet: Camden Town London egyik legszebb, legforgalmasabb és a legérdekesebb része. Hívják bohém negyednek, divatközpontnak, művésznegyednek, kétségtelen, hogy hatalmas szerepet játszik mind a Brit, mind az európai modern kultúrában. Camden Town Tube Station (metrómegálló) pár percnyire van a világhírű Regents Park -tól, és a lenyűgöző Primrose Hill -től!Ismerd meg Camdent!!! http://www.mycamden.co.uk/ - Camden Town információs portál http://www.camdenlock.net/ - A világhírű camdeni piac oldala http://www.camdentown.co.uk/ - Információs oldal Camden Town-ról