Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 6, 2016

Jonas Kaufmann - Core 'ngrato - Peralada

Kép
Egész nap kerestem, kutattam, hogy mi/ki kapcsolna ki igazán. De valahogy nem lett meg a film, nem lett meg a hang, pedig igazán próbálkoztam. Este esett le, ami egész nap kézenfekvő lehetett volna: Jonas Kaufmann És a mai kínálat ez a dal: Core 'ngrato és közben az új cd-je.
Kép

M&S 2016 Christmas Ad: Christmas with love from Mrs Claus

Kép
Ok, itt egy másik, a M&S-é, ez elég ötletes, de szerintük is fehér az angol karácsony, hát akkor lássuk idén hogy is lesz! :)

John Lewis Christmas Advert 2016 - #BusterTheBoxer

Kép
A John Lewis áruház karácsonyi reklámjait mindig szerettem és vártam is már az ideit. De nem vagyok túlzottan oda az örömtől. Oké, a kutya cuki, DE: -mekkora esélye van Angliában egy havas karácsony reggelnek...? - NINCS ember, aki egyedül össze tudja rakni a trambulint, márcsak amiatt sem, mert a rugó miatt muszáj ellentartani :) A mocsótákét hárman egy napon át rakosgattuk - utálom a rókákat és az összes kertben kóborló dögöt és amúgy meg nagyon remélem, hogy csak animáció, hogy bejutnak a trambulinba, mindenesetre ma délután kiügettem a kert végébe és megnéztem, hogy eléggé lehúztuk-e legutóbb a cipzárt (biztos, ami biztos), az is igaz, hogy az ittenihez nincs létra. :) Tehát a borz nem fog felmászni. :)

Bővítés

Kép
Egy ideje mondogattam,hogy szerintem Matthew is megérdemelné,hogy tanulhasson zenét,hiszen Alex is ekkora volt,mikor elkezdte a gitárt. Kisebbik mocsóta mindenben nagyon ösztönös,két dologban főleg: kutyák és ritmus. Az anyja zongorát akart volna de én kitartottam,hogy ez a gyerek abszolút nem zongorista fazon,valamit fújnia kellene (egy gyereket sem tudok aki nála többször zajongott volna kiskorától kezdve síppal és játék furulyákkal), vagy még a dobra szavaztam volna. :) Végre nyílt nap volt a városi zeneiskolában. Elvonultak,kipróbáltak mindent (Alex maradt a gitárnál), a kicsit pedig kiválasztotta a fagott. Mondom,a fagott. Ami ugye fúvós hangszer. :) a gyerekméret is majdnem akkora,mint ő. És ő választódott ki,mert órákig ott voltak, és bár kipróbált mindent,de csak ezt akarta fújni. Újra és újra visszament... Végre aztán sikerült a tanárt is eltalálni,időpont is van,már volt két órája, fagott van a házban,és délutánonként ezt is gyakoroljuk. :) És pokoli ügyes. Öt hangot tud

Párna-lét

Kép
Egy ideje foglalkoztat, hogy a díszpárna-gyártást is kipróbáljam, ezért elég sok képet lementek, ami kicsit is inspirál, amíg kitalálom a saját stílusomat, és amíg megint ezekkel voltam gondolatilvilágilag, délután újra kiérdemeltem a Világ legjobb párnája címet. Én, személy szerint. Avagy mindennek van előnye... :)
Kép
Bár szerintem nagyon hideg lehet ott annyi ablak között, de azért nagyon hangulatos... :)

Csináld magad :)

Kép
http://wmn.hu/2016/10/16/amikor-a-ferfi-is-beszall-a-csinald-magad-eskuvobe-egy-evig-keszultek-a-vegeredmeny-elkepeszto/

Medveség

Kép