Bővítés

Egy ideje mondogattam,hogy szerintem Matthew is megérdemelné,hogy tanulhasson zenét,hiszen Alex is ekkora volt,mikor elkezdte a gitárt.
Kisebbik mocsóta mindenben nagyon ösztönös,két dologban főleg: kutyák és ritmus.
Az anyja zongorát akart volna de én kitartottam,hogy ez a gyerek abszolút nem zongorista fazon,valamit fújnia kellene (egy gyereket sem tudok aki nála többször zajongott volna kiskorától kezdve síppal és játék furulyákkal), vagy még a dobra szavaztam volna. :)
Végre nyílt nap volt a városi zeneiskolában. Elvonultak,kipróbáltak mindent (Alex maradt a gitárnál), a kicsit pedig kiválasztotta a fagott. Mondom,a fagott. Ami ugye fúvós hangszer. :) a gyerekméret is majdnem akkora,mint ő. És ő választódott ki,mert órákig ott voltak, és bár kipróbált mindent,de csak ezt akarta fújni. Újra és újra visszament...
Végre aztán sikerült a tanárt is eltalálni,időpont is van,már volt két órája, fagott van a házban,és délutánonként ezt is gyakoroljuk. :)

És pokoli ügyes. Öt hangot tud dallamszerűen,kottából (!)
Tudom,hogy nagyon ügyes. Nagyon elszánt és kitartó - mindenben ,oltári versenyalkat,de ma délután még engem is meglepett. :)