Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 6, 2016

:)

Na, és most vettem észre, hogy az előző pont elvitte a kerekszámot (3900) is, tehát a blogon is áttáncolt... :)

Valaki áttáncolt az életemen

Kép
Ez a dal, vagyis egy sor (Valaki áttáncolt az életemen) megy a fejemben-fülemben-akárhol egész héten. Már oltárira zavar, ezért idelinkelem, 'zavarjon' másokat is! :) Mindig útközben jutott eszembe, ahogy épp mentem a gyerekekért vagy jöttem vissza az iskolából. És most így, szombat délután is újra itt van. Valahogy a semmiből jött elő, hiszen nagyon régen nem is hallottam már és senki nem is táncolt át az életemen, legalábbis azt hiszem. ;) Egyébként nagyon szeretem ezt a dalt, meg nagyon sok mindent Szenes Ivántól.

Mostanában

Kép
Egy darabig még ne várjatok tőlem túl sok posztot,épp megint kiújult a (sorozat)függőségem. ;) Ezúttal épp nyomozásban vagyok minden szabad időmben,a mánia neve: Hawaii five O. Pár részt akartam csak aztán mirelit észbe kaptam,n y akig benne voltam. A gond az,hogy hat évad 23-24 részekkel... :) már a negyedik elején járok,úgyhogy van remény... ;)) Addig is hozzám pár képet a virágoskertből.

8

Kép
Alex holnap lesz 8 éves. A torta már kész. :)

Art club 7.

Kép
Szerdán létrehoztunk egy pingvint és egy bárányt. :) nem mutatok kivételesen prototípust,mert szerintem ezek tökéletesek. A pingvin Alex önálló munkája képről, a bárány kivitelezéséhez volt némi közöm Matthew segítségeként. ;)
Nem hunyhatod be a szemed. Harcolj a világ bajai ellen, de ne az erkölcsi tanítás vagy a büntetés kábítószerével, hanem természetes eszközökkel - az elfogadással, kedvességgel, toleranciával. (Alexander Sutherland Neill)

Megérkezett

Kép
Tegnap meghozta a postás az eddig legflancosabb koncertjegyemet. :)

Hangulat

Kép

Nőnapra

Kép
Kép
Kép