Iván, a macska

Hát na, bevallom, tegnap este beléptem a K. Iván-hívők táborába. Na jó, annyira azért nem, de na, ez tetszett: https://tv2.hu/a_nagy_duett/260264_kollanyi-zsuzsi-es-kamaras-ivan-elvisz-tren.html

Az igazság az, hogy nem szeretek valakit csak azért kedvelni, mert minden csapból ő folyik, vagy mert azt mondják, hogy 'most' valaki éppenséggel ügyeletes szép/csúnya/stb sztár... És amikor színházazni kezdtem, ő épp akkor (is) nagyon ügyeletes volt.
Szóval, csakazért sem érdekelt, hogy épp mit csinál, meg épp hozzá volt csatlakoztatva Kapócs Zs is, meg a Vígszínház is, szóval nem érdekelt.

A történet másik fele a Macskák. A musical-szerelem korai szakaszában láttam még a Madách-ban, ki tudja már hány éve, és a macskákat akkor sem szerettem, de ugye mindent meg kellett nézni, és az történt, hogy én a zenéjét a darabnak nagyon szeretem. Sokat is hallgattam egy időben és szerintem némi segítséggel, tudnám mindnek a szövegét. Macskák ide, macskák oda.

Tegnap este tök sok dolgom volt, meg olyan jó idő volt, hogy sötétedésig kint voltam az udvaron, aztán vacsora és épp beestem a tv elé, az utolsó dalra gyakorlatilag (tv2 - Nagy Duett), és ez jött akkor (K. Zs-t sem szeretem annyira). És nagyon odavoltam, még arra is hajlok, hogy újra megnézzem a Madách-féle Macskákat, meg K. Ivánt is valamiben. :)

A musicalt kint is meg akartam nézni Nicole Sherzingerrel, de aztán mégsem, de az itthonin gondolkozom majd egy csillárjeggyel.
https://www.youtube.com/watch?v=yqLm93YHqrI