A nosztalgia meg a hekk

Idén decemberben már 13 éve lesz, hogy innen elköltöztem:


Azóta nem jártam arra, a parton sem... ma délelőtt sokat alkudoztam magammal, de mivel kellett holnapra 2 zsömle, muszáj volt felöltözni, elindulni, és akkor már...


Útközben is még ott tartottam, hogy csak a Kálvinig megyek, Múzeumkert, olvasok kicsit, levegőn leszek... végül nem szálltam ki a metróból.
Az van sajnos, hogy ez a város ezen a nyáron nagyon gyenge a nekem való programokban, vagy minden pont akkor van, amikor nem vagyok itt. Aki pedig nem strandos (mint én), végigszenvedi ezeket a hónapokat, mert túrázni meg kinek van ereje 35 fokban... - nekem legalábbis nincs. 😅🙈

A Római még mindig az, ami volt, de mégsem... sok új hely lett, közben meg nagyon elhanyagolt. Egy aranybánya és ékszerdoboz lehetne egy kis odafigyeléssel.
Az árak magasabbak mint a belvárosban. 1 körül még alig lézengtek vendégek. Mosdó gyakorlatilag nincs (múltkor a várban sem volt) és azt sem értem, hogy miért nincs hajó sem, miért úgy kell kibuszozni.


Viszont itt is azt szűrtem le, hogy az emberek totál figyelmetlenek egymással. Az olvasással az utolsó jó helyemen azért kellett felhagynom, mert egyszerre 3 kutya volt kvázi rajtam és egy gazdát se érdekelt... Nagyon pipa voltam.

A hekk finom volt, de küzdeni kellett a darazsakkal. 😅🐝

Végül kinéztem, hogy hova költöznék:
🤗🤩

Legvégül vettem 3 kiflit. 🙃