40 felett

Mai program:


Időt akartam magamnak spórolni, így próbáltam megválni a jegytől, de nem jött össze, így lóhalálban 6 előtt 5 perccel mégis odaestem és fél 10-ig ott is maradtam.

Budát élőben így még nem hallottam (előadni már igen), és jó volt. Kevés ideje volt (50 perc), ezért volt ami inkább csak felsorolásszerű volt, de emberi és személyes volt, örültem hogy vetített is. Amit muszáj nála kiemelni, hogy ilyen kedves kezdést én még nem láttam: arra kérte a társaságot, hogy adjon mindenki egy kis kedvességet a szomszédnak, ha együtt jöttek, ha nem, egy mosolyt, egy kedves nézést, stb... úgy megdöbbent mindenki, hogy végrehajtottuk és lehetett érezni egy oldást és mindenki kuncogott, nevetett. 😀 

A második a Berentés Éva volt, őt még nem ismertem. Nagyon jó volt, nagyon jó tudású, sajnos a végén már siettették.

Pál Feri volt a végén és az elején azt hittem, nem fordul rá a témára, de aztán igen, csak már nekem volt nagyon kényelmetlen a szék 🙃 és megint megkajáltam, amit mondott. Hihetetlenül jó előadó és akkora igazságokat és irányokat mondott megint, szent ég!

Jó kis este volt sok emészteni valóval, gondolkoznivalóval és megint szereztem pár könyvet (ilyenkor érdemes kihasználni a helyi kedvezményt).