Valami bűzlik

Ekkora marhaságot!! 🙈😅🙃🎭

Régi adósság, a Covid alatt volt jegyünk, aztán elmaradt és aztán annyi felé volt ügyünk, hogy nem jutottunk el. Májusban leveszik a műsorról, végül bezsúfoltuk a naptárba. (21-ben, a szülinapomon volt a bemutató)
Feke Pali nem annyira izzad bele a szerepbe, ha csak a lépcsőzést és táncot nem veszem ide... 😅 amúgy jól áll neki ez a kis hiszti, ami úgy hiszem, hogy a sajátja... 🙃🎭
Fila Balu tetszett még, szinte felismerhetetlen. Néhol közönséges fölöslegesen ismétlődő poénok vannak, de a mjúzikel finom kifigurázásán jót tudok derülni. 🤭😁🙈
Nekem az est sztárja, SZABÓ MÁTÉ. A szinkronjait nem tudom megunni, viszont nem gondoltam  hogy ennyire tud játszani! 👏🥳🎭😯 elképesztő volt a nagyon nem szimpatikus Shakespeare-ként, fürdik és lubickol a szerepben. Énekel is, ami ugyan nem annyira az övé, viszont olyan lehengerlő, hogy elviszi játékban.

Ha nem lenne olyan nagyon kényelmetlen a JA-szék, valamiben még megnézném.
A ruhatár 180 Ft, a perec pedig 800 (az Operettben már 1200!!!), és sajnos rengeteg neveletlen középiskolás nézte meg az előadást és még sajnosabb, hogy mögöttünk ültek.