utolsó koronázás

Az igazi évadzárást ma tartottam. Kicsit már ez is létszámon felül jött, már az évadterven túl tettek be 4 előadást hosszú időszak után újra, ma volt az első. Korábban attól tartottam, hogy ezt le is vették.
Kicsit aggódtam a széria elsőség miatt, mert múltkor nem sült el jól. A csorbát viszont kiköszörültük. 🙏🎭♥️
Jó időnként korábbi cikkeket, interjúkat is olvasni, és így látni egyes előadásokban az adott színészt. 
A mai kilátás:
Az van, hogy ez egy jó előadás úgy ahogy van (leszámítva a lövöldözést). Persze szerintem lemehetne egyben is. 
Peti csodálatos István. Tiszta, erős, igazságos, totális büszkeség az egész, ahogy van (bár pont Istvánként ezt a megszokott piros karkötőt viselni, szerintem nem helyénvaló). Megrendítő volt látni a vívódást, a terhek, elvárások közötti vergődést, és hogy min megy keresztül a koronázásig. 🙏 (Közben jutott eszembe, hogy most kellene Jézust énekeljen... nemcsak mert amúgyis még kicsit 33, hanem mert szerintem pont jókor jönne neki. Minden szempontból...)
Az első felvonás bennem olyan szimplán jó volt összességében, itt-ott ugyan már diszkréten könnyezgettem István dalainál, aztán eltört a mécses és a második rész felét már végigbőgtem, a Himnuszra pedig rendesen végem volt. Nagyon szívbemarkoló volt, már megint ez is de aktuális (az ország békét akar)...
Amúgy a többi része a szereposztásnak nem volt annyira kedvemre való, de Siménfalvy Ágota és Feke Pál megérdemli a tapsot, jók voltak.

Vissza akartam olvasni a korábbi élményeimet, hát meglepődve látom, hogy némelyiket milyen szűkreszabva intéztem el, érdekes módon pont az elsőről nem írtam? 😲🤗🙃

És így a végén elárulom, hogy igazából innen kukkoltam, mégis nagyon ütött, pedig nem túl derékbarát hely... 😉 már nem vagyok a régi, korábban nem ficeregtem ennyit a kényelmetlen széken sem.

Ez egy fontos és jó évad volt, árad a kegyelem fénye rám ...hálás a szívem, zengjen az örömöm... 
"Szólj Istenem
nyilvánulj meg nekem
Hatalmad végtelen
mutasd meg életem értelmét
Szólj Istenem
adj most jelt énnekem
Adj erôt küzdenem
hadd legyen életem
tehozzád méltó
szép és jó
Add meg hát
hogy szándékod szerint
itt országod legyen
S én rádbízom az életem..."