"hálás a szívünk, zengjen az örömünk..."

A mai menü:
Bizony, István, a király - koncertverzió. 🙏 ugye mindenki kitalálta már a képből is? 🤭 mást nem tudok mutatni, mert véletlenül sem volt egy plakát sem az egész Arénában.
A bal oldali képen pedig a 3 mai legleghangom: Feke Pál, Vadkerti Imre, Sándor Péter. Serbán Attila is becsatlakozhat.
Ezt a verziót még nem láttuk és sajnos nem volt teltházas, amiért a gyenge (semmilyen) reklámot okolom. Mi is csak pár hete vettük komolyan, utólag láttam, hogy már tavasszal meghirdették, mint jótékonysági koncertet a Covid-árvákat segítő alapítvány, a Regőczi István A. részére.Sajnos erről ma egy szó sem esett,pedig meg is hivhatták volna a nagyobbakat,mert lett volna hely. Ügyes húzással kb másfél hete átszervezték az ültetést, így mi is egy (sokkal) jobb szektorban kötöttünk ki, így alig voltak lyukak , de ez simán mehetett volna teltházzal.
A szereplőket sem tudtuk, csak reméltük, hogy Peti lesz... 😍 Szerencsére ma éppen posztolgatós kedvében volt, így már napközben nyugodtak lehettünk efelől. TORDA volt, és uh, de jól állt neki, nagyon nagy jelenet volt! Hangilag sokszor nem ajánlott neki ez a buli, mert alig várom, hogy csodás Istvánnak lássam pár hét múlva. 🙏 Amúgy Peti abszolút fullextrás élményt ad, komolyan és őszintén mondom ... látni is jó, nemcsak hallgatani... 🤭😉 ah, és a meglepetés, Vadkerti Koppány Imre! A musical+okon igazán zsebre tett,és hű, de ott volt ma! Sokat fogyott is, tényleg nagyon klappolt vele minden! Nagyon szeretem ahogy érik a hangja, és ő is egyre inkább. És teljesen mindegy, hogy a Patakyban van 300 ember előtt vagy egy ekkora helyen, kb 7-8000 ember előtt (nehéz becsülni a létszámot, 12 ezer lett volna teltházas).
PaliMaci olyan szépen indított, hogy igazából csak borzongani lehetett és pislogni. Végig nagyon jó volt, és mindig szépen fogja énekelni ezeket, de ha Istvánt kellene választanom, én a kis pálcikát,  a szelíd, bársonyhangú SP-Istvánt választanám az erősebb, karcoshangú FP helyett. Ebben ma nagyon bizonyos lettem. Ez van. 🙈🥳💝👏🙏😍
A lányok is jók voltak: Simon Bogi és Herczeg Flóra, ők is benne voltak ugyebár anno a Társulat-os Istvánban, ahogy Pali és Vadkerti is.
Nagyon jó csapat volt, az egyik,  a rosszarcú gitáros oltári volt!! Húha!!
Csodálatos vetítés ment, nagyon jól szólt minden, csak gratulálni lehet.
Sajnos volt csúszás, és az emberek egy része nem tud másfél órát mehülni egy helyben...,de az előzenekar jó ötlet volt, a projektről bővebben: https://www.iskolasistvan.hu/
Szóval nagyon nagy buli volt, végre nagyon sokat huhogtam, szeretem ezt. A végén pedig Himnusz, együtt... 🙏👏🥳💝😍