La Mancha lovagja - Flashmob a belvárosban

NA, ez tegnap volt... kicsit még fújtatok miatta...

Azt hiszem, hogy előtte nap írták ki (vagy kettővel - de mindegy is), hogy lesz. Valaki meg is kérdezte, hogy a Deák Ferenc utca melyik pontján, de nem jött rá válasz. Azt sem lehetett tudni, hogy melyik szereposztás, vagy többen-vagy hogy. Épp úgy volt, hogy oda tudok menni. Oda is mentem jóval korábban, de én az utca másik végében vártam a nagy flashmob-ot, ahol már máskor is volt. Magamban dünnyögtem is, hogy alig van ember a téren, meg vajon hova helyezkedjek. Normálisabban felöltöztem és elhatároztam, hogy én nem leszek olyan flashmob-os, aki videózik. Én nézni fogok. :) 
Kétkedve vizsgáltam mindenkit, de senki nem volt gyanús a tömegben. Sehonnan sem jött senki énekelni. Morogtam magamban, hogy a drága időmet miért így cseszem el, ráérősen nézelődtem a boltokban, hogy majd úgyis meghallom a tutit és akkor megyek meglepődni. :)
Jó tíz perc múlva már mégiscsak furcsálltam, hogy semmit nem hallok és semmit sem látok, gondoltam végigsétálok az utcán, hátha jön valaki vagy legalább egy ismerős... hát jött is szembe a szokás 'lány', akire csak azért nem mondom, hogy mintha Peti árnyéka lenne, mert ha én 'mindig' látom, akkor abból az jön ki, hogy hát én is sokszor ott vagyok, ugye... szóval jön szembe diadalmasan, hogy ha arra megyek és azért, hát ne menjek, mert két és fél perc volt az egész, ők is pont odaértek és egy dal volt az egész és máris mindenki elment... még mindig nem értem, hogy hogy lehet, hogy csak én voltam az utca túlsó végén, bezzeg mindenki más az utca jó oldalán volt... szóval na... ott voltam, csak nem jókor és nem jó helyen... ez olyan Bernis dolog, valahogy nem jó a ritmusom. Nem kell már ilyen hülyeséget eltervezni és járkálni ilyen helyekre. Akkor ott már bántam azt is, hogy írtam az Operettnek a játékra (ma meg is jött a válasz, hogy örülnek, hogy ennyire szeretem a színházat, de nem vagyok az 50-ben... közben már tudom egy részét, hogy mi lesz egy hét múlva a bejelentőn, mert nagy ésszel már kiküldték a bérletes tájékoztatótm, szóval... talán majd ezt is kiteszik a fb-falon és jól megnézem ott - vagy nem).