Ügyfélkövetés

 Tegnapelőtt felhívott a Fundamentás személyi bankárom. Ja, van ilyenem is. :)

Aggódni szoktam az ilyen megkeresésektől már előre, de megnyugtatott, ügyfélkövetés miatt hív, hogy a céget érdekli, hogy elégedett vagyok-e?

Vadul gondolkoztam, hogy az vagyok-e, hiszen ez vicces, mert csak fizetek havonta, tehát maximum magammal lehetnék elégedett, hogy minden hónapban be tudom fizetni a megtakarítást, amiből (khm.... aminek a töredékéből és még a keretösszeg kb 3-szorosára felvett hitelből) majd egyszer talán meglesz a barlangom. Valahol. Valamekkora. Valamikor. Remélem.

A nap legjobb pontján hívott, azt sem tudtam éppen, hol vagyok, de azért az agyam nem hagyott (annyira) cserben, vagy inkább a szám... Hát, mondom az ingyen lakást nem utalták ki, de amúgy elégedett vagyok, köszi. ;)

Jót nevetett, szerintem erre nem számított. :) Én sem... :) a Covid néhány agysejtemet elvitte, ez most már tényleg nem kérdés... De vette a lapot: Óh, hát várjon, azért egyeztessünk a részletekről, ha már reklamálunk, nehogy félreértés legyen. :) Lúzer Berni nem tud nagyot álmodni, ezért csak az alapcsomagot ismertette gyorsan: kert, ablak a konyhán és a fürdőben férjen el a kád. Nem vagyok nagyigényű... :) Mondhatni innen van az indulás. Nem is a vágyakat soroltam, hanem a jelen hiányait... de az is lehet, hogy mivel tudom, hogy alsó hangon is m2*1 millió-ba fáj a történet, tehát ha elkezdek számolni, hogy egy jó nagy kádnyi terület máris 2 millió, akkor lehet, hogy mégis tudok álmodni... ;) Sőt, csak álmodni tudok.

Szóval ebben maradtunk és még mondta, hogy már biztosításokkal is foglalkozik, tehát erről se feledkezzek meg, ha kiutalják a lakást... Mondtam, ezt meg tudom ígérni. :)