rózsák helyett kisautók

A hétvégének számos pontja és időpontja megváltozott, kivéve, hogy korán lett vasárnap este és 2 hónap maradt a 40-ből...
Eredetileg 17-én lett volna egy családi ebéd (Keresztanyám pénteken volt 77), majd 18-án lett volna ez a kirándulás, az egész júliust eköré szerveztem, nagyon bosszantott, hogy elmarad.
http://vivalditravel.hu/reszletek/sajat/355/eszterhaza_rozsai__latogatas_a_fertodi_kastelyban_es_seta_gyorben Azt most már le sem írom, hogy milyen nehezen lett meg az út, a dátum, a leszervezés, stb, és közben az utazási iroda áttette 25-re az utat, ami meg nekem dátumban nem megfelelő. Szóval nem néz(t)ünk rózsákat és a szombatra tervezett kirándulásból sem lett megint semmi, úgyhogy sajnos mínusz egy nap, ami utazásos (csak belföldi) feltöltődésre lett volna használható - és az időjárás előrejelzés is átvágott.

Aztán eljött a tegnap délután és megérkezett az októberben 2. évét betöltő legkisebb emberke a családban: Dominik. Hozta a kicsi praclijában a kis matchboxait, egy nagyobb autót kapott tőlem, és órákig toligáltuk az autókat leginkább kettesben, ő pedig csak intézkedett és kacagott. Pihenésként a kisvakondos könyv fölött is elmélkedtünk, szintén tőlem kapta, és nagyon szerette. Mondom mindig, hogy kb 5 éves korig jó vagyok a fiúkkal. :)
A képen épp az látszik, hogy megtalálta az íróasztal alatti részt bunkinak és egy tizedmásodpercre megpihent. 💝 Annyira pici még, hogy szinte elfér alatta állva is, amúgy meg nem állt egész délután.
Az még külön imádnivaló, hogy ahányszor helyszínt változtatott,vitte egy körben az összes járművet (2 kisautó, 1 nagy autó és 2 busz), nem is tudom, hogy csinálta a pici kezecskéivel. Persze valamelyik mindig leesett és amíg felvette, leesett egy másik és kezdődött elölről. Angyali türelemmel szedegette, rakosgatta őket, én pedig mielőtt kisegítettem volna, csak néztem és csodáltam, hányszor fut neki végtelen nyugalommal.
Aztán adott pillanatban vágyott kimenni, hozta a cipőmet (pedig ott volt másé is,de eltalálta) és a szandiját és le-föl sétálgattunk az utcán kézenfogva, közben begyűjtött néhány kavicsot is a világ rendje szerint, 😊 a világ végéig elandalogtam volna így... aztán jöttek a szülők, hogy indulás van, és mutogatta nekem, hogy jóvá üljek be, hogy menjek én is. 😍❤🙏