10 év

 

Bevállaltam ezt a lapot, ahogy annak idején, tíz éve a blogolást is, az őszintébb írást, kitárulkozást is. Nagy idő a tíz év. Ez pedig a 7718. bejegyzés.

Kicsit ebből az alkalomból át akartam szabni az arculatot is, viszont még nem lett egészen kész, a színekkel, harmóniával nem vagyok teljesen elégedett- pedig sok éjszakai óra ment ma-tegnap rá -, mivel sajnos a blogger.com is fejleszt, ami nekem nem mindig előnyös, nehezebben szerkeszthető, de majd idővel... 😉 Szerintem megszokható lesz, ha ráéreztek, hogy mikor hova kell kattintani, főleg hogy a hosszabb posztok végéről se maradjatok le. :) (A főoldalon érdemes rákattintani az egyes posztokra és akkor jelenik meg a teljes - ahogy a magazinoknál is, utána x-szel záródik. Lehet, hogy így kicsit időigényesebb olvasni, mint korábban egyben, viszont talán könnyebb navigálni közöttük és könnyebb eltalálni, hogy melyik poszt érdekel, hogy elolvasd - és nem kell annyit görgetni sem.)

Boldog tízest, köszi mindenkinek, aki időről-időre idetéved. 😀🤭🥳🎉🙏🥂🍾🍰

Ebből az alkalomból (is) lehet írni, nem mondom, hogy könnyen lehet emlékezni a kedvenc tízesre, de ha mégis, írjátok meg - tíz napon belül -, és lehet, hogy én is megírom a kedvenc 10 posztomat. :)