Gyermeknap a ligetben

 Pár napja jött az ötlet, hogy csináljunk gyereknapot magunknak. :)

Íme képekben: https://photos.app.goo.gl/urNtLMAtg2GGqHLy9

Kezdtünk egy cukiban, amit már szerettünk volna kipróbálni:


Aztán elmentünk a kiglancolt (de még messze be nem fejezett Ligetbe), leginkább a rózsakertre vágytunk, de ennél sokkal többet kaptunk (Millennium Háza) - főleg, hogy a rózsáknak nem annyira tett jót az eddigi hűvös, de pár hét múlva csodálatos lesz:

https://millenniumhaza.hu/


Vonakodtam a kiállítással kapcsolatban, mert annyira nem tűnt kívülről semmilyennek, igazából semmi nem derült ki a helyszínen, előre meg nem olvasgattuk a weblapot ilyen mélységig. De ennél jobb kiállítást én azt hiszem, hogy nagyon régen nem láttam. Lenyűgöző volt, a bal kezemben az IPad, a jobban a telefon, hogy fotózzak, közben néztem a padlótól a plafonig a kiállítást és még a falon is annyi minden volt, hogy ihaj! Az egyórás limit úgy telt el, hogy fel sem tűnt. Nagyon informatív volt, nagyon kedves vezető-teremőr volt jelen, aki csillogó szemmel olyanokat mesélt, hogy leesett az állam. Azt nem annyira értem, hogy miért nincs promózva (most féláron - 700,- - lehetett bemenni, hogy de ezt miért nem mondják el - vagy pofira ment? :) -).

Szóval ha arra jártok, menjetek be, de itt a teljes anyag is: https://kiallitas.millenniumhaza.hu/

A képeskönyvet nem mesélem el pont ezért... :) és hát Gábriel arkangyallal történt találkozásomat se. :)

Hazafelé fagyiztunk is, a nap is hétszázágra sütött, csodás nap volt, igazi gyereknap nyafogás nélkül. :)

A nap végére a lépésszám: 16 578. :) 


A Városliget egyébként tényleg kezd egyre jobban kinézni, nagyon sokan voltak, van sok kényelmes pad, jól el lehet tölteni kellemesen az időt.