2 éve történt

Ma két éve, hogy felvágtak és felfújtak és pár hétre lelassítottak. Szerencsére nem tűnt el teljesen a heg, fontos, emlékeztet. A mai napig hálás vagyok azokért az emberekért, akik ott akkor a segítségemre voltak, hálás vagyok a 'nagy fehér'-nek, aki nem tétlenkedett és a legnehezebb órákban is képes volt megnevettetni. Isten áldja őt mindenképp, de a többieket is. Azt talán még nem írtam, de annak idején, nagyon sok évvel ezelőtt a nagyapám ezen a napon, ment el, pont vasárnap volt akkor is. Tehát a 1122 egy dupla évforduló lett az életemben. És valahogy az egész nap így pörög előttem óráról-órára.

A két évvel ezelőtti emlékek, a kórházi folyosón készült kép a mai napig ott van a telefonban-mindig szem előtt:

https://bernoblogja.blogspot.com/2018/11/ez-tortent.html

https://bernoblogja.blogspot.com/2018/12/sir-tapasz-es-ragaszkodas.html

Tavaly sütizni vittem magam, ez ma nem lehetséges. Eredetileg egy egésznapos tréningen vettem volna részt, amire már régóta vágytam, de ugye ez sem lehetséges. https://nyitottakademia.hu/rendezvenyek/budapest/erzelmi-intelligencia-fejleszto-trening-felnotteknek-1389

Valami 'más't ezeken az ilyen napokon mindenképp szeretnék és pont ezen gondolkoztam, amikor szembe jött egy ajánló és úgy döntöttem, hogy mégis most kivételesen elmegyek egy online előadásra. Ez a két ember mintaszerű, ahogy egymással és másokkal léteznek a világban, ezért úgy gondolom, hogy ez jó választás mindenképp. Igaz, hogy a tévében ma is lesz, amit minden vasárnap nézek egy ideje, de így legalább kiszakadok a megszokottból.

Ma este 7-től, kb az esti vizittel egy időben (előtte pedig 6-tól misén leszek): https://madachszinhaz.hu/szindarab/orokke-fogd-a-kezem-szinpadon

Ha szeretsz, vigyázz magadra! Szemben úszol az árral, s a világgal szembe mész. Szeretni manapság annyit jelent, hogy lángot gyújtasz a szélviharban. A tüzet meg kell óvni, mert elfújja a szél. Napról napra újra kell éleszteni - elsősorban saját magadban.

Müller Péter