Dorian

Nos, ma megvolt a nagy beteljesülés. :)

Nem mondom, hogy nem lepett meg az előadás több ponton is, de örülök, hogy ott lehettem, és nagyon-nagyon fontos, hogy az előadás repertoáron van.

No igen, a könyvben nem sikerült sokáig jutni, tegnap azt gondoltam, hogy félre is teszem jó időre, de aztán ma este meggondoltam magam, akarom látni jobban, hogy milyen világ volt az ott, milyen elemek mozgatták a szálakat, tényleg mennyit ér a művészet, mit lehet fel/beáldozni.
https://www.youtube.com/watch?v=G502Ag_CDHE
Sok éve ez a dallal fogott meg magának Dorian. Éppen valami turnén volt a színházból mindenki, és abban az időben még Zsocit nem vitték magukkal, Dóri meg hát pocakos volt, és még páran a futottak még-ből itthon maradtak és csináltak velük egy gálaestet. Többen is ott voltunk az akkori nagy musical fan (fórumos) csapatból és bár már alig-alig emlékszünk onnan néhány dalra, de mind állítjuk, hogy életünk egyik legjobb estéje volt. Nos, ezt a dalt ott hallottam először és teljesen betekert.

Nagyon sok minden kavarog bennem, lehet hallgatni pár dalt a youtube-on, de inkább két részt mutatok, az egyik a sajtótájékoztató, a másik pedig a premier táján készült, mert szerintem ezek kellően kedvcsinálóak. :)

https://www.youtube.com/watch?v=x_vQG9bclcs&t=104s
https://www.youtube.com/watch?v=lfb9NJJtbY8
Több új kedvenc dalom is lett ma. :)


Ez a blokk is egész jó:
https://www.youtube.com/watch?v=ETpm0Zs0moQ


Örülök, hogy láthattam Kocsis Dénest címszerepben és mellett Homonnay Zsolt és Csengeri Attila is nagyon-nagyon jók voltak.