Múlt péntek


Múlt pénteken közösségépítésen voltunk, amitől - ismertek - előre viszkettem... :) Egy dologra próbáltam koncentrálni, hogy főzni tudok - ha azt csinálhatom, amikor akarok - még szeretek is főzni.

Mostanra - két hónap elteltével - elég sokakat ismerek már az ÁT-ságról, a maradékot meg jól megnéztem magamnak. :) És szerencsés vagyok padtárssal, mert sosem hagy magamra, tényleg mindig jön velem mindenhova, mindent elmond és mindenkit meg/bemutat. A többiekre ugyanezt mondhatom a szűk csapatból (9-en vagyunk szűken).

Szóval így volt ez most is, fazékból kihúztuk érkezéskor, hogy melyik kajához tartozunk - már ez is tetszett, hogy kajákat húztunk /9 fogás volt/ és ki mit húzott, azt főzte és azokkal, akik azt húzták. De lehetett járkálni, nem volt verseny, mindent meg lehetett nézni és kóstolni is. Én a csirkés canelloni csapatban voltam.
A végén svédasztalosre mindent kiraktak és bármit lehetett enni, azzal, akivel akartunk. Pár képem van csak, mert nem akartam megfőzni a telefont, úgyhogy az elején csináltam pár képet és eltettem.

De a lényeg, hogy jó volt Fenti kép az én kötényem eleje. :)





Ez csak a megérkezős csipegetős, a végén elfelejtettem fotózni, mert éhes voltam :)